יש לי שאלה... בעצם שתיים...

חלמן

New member
יש לי שאלה... בעצם שתיים...

אחד.. מי הצליח לחלום חלום צלול ע"י wild???? שתים.. לפני שאני נכנס לחלום צלול.. (לא שהצלחתי להיכנס אבל..) אז אני מרגיש זרמים וזה... אני צריך להתעלם מהם???? לפעמים אני מרגיש שהלב כזה נופל.. הוא שהוא נהיה כבד כזה.. מה אני אמור לעשות??? גם נתקלתי בעוד בעיה... שאני לא מצליח לסגור את העניים.. הם קופצות כזה ממש חזק ואני צריך להתאמץ להשאיר אותם סגורות.. ועוד משהו.. אסור גם לזוז יאנו? או שמותר? עזרה.... תודה...

Variety

New member
תגובה

היי חלמן, אני הצלחתי לחלום חלום אחד עם ווילד, אבל עכשיו אני נזכר שהצלחתי כמה פעמים להכנס לחלום דרך ווילד, אבל לא הייתי הכי צלול, איבדתי את הצלילות לשניה, נכנסתי לחלום, ואז חזרה לי המודעות וחזרתי לחוסר חלימה. בקשר לזרמים - אל תתעלמם מהם - אבל גם אל תשים לב אליהם! תדע שהם שם, אבל אל תחשוב עליהם. בקשר ללב שלך שאתה מרגיש שנופל, זה אולי נורמלי, אולי זה חלק מההרגשות, לא הרגשתי שהלב נופל - אבל מה שכן הרגשתי זה שהוא פועם ממש ממש מהר וחזק באחד מנסיונות הווילד היותר מוצלחים שלי. בקשר לעיניים - זה נראה לי בגלל שלב ה REM זה סימן טוב אם זה זה, זה אומר שאתה מתקרב לחלימה. העיניים זזות ולכן קשה לסגור אותן - זה קרה גם לי. בקשר לתזוזה - אסור לזוז - אל תזוז! בהצלחה, חלומות פז, Variety-

חלמן

New member
תקרא גם את זה..

הבנתי.. אבל עם העינים שיגע אותי רצח!!!! זה ממש הפריע לי! העינים שלי קפצו כמו לא יודע מה ובסוף לא הצלחתי לסגור אותם עוד אז פתחתי אותם.. מה אני אומר לעשות???

Panther

New member
אני לא יכול להרדם כשאני עושה WILD

היום ניסיתי WILD, בצהריים (!!!) ושמתי שעון מחוגים לידי והתרכזתי בתקתוקים. וכל עוד אני מתרכז בתקתוקים בלי לאבד את המודעות, אני לא יכול להרדם!

עזרה בדרך ...

לדעתי הסיבה העיקרית שאתם לא מצליחים להרדם היא שאתה "מתרכזים" בתיקתוקים, גם כשאני ניסיתי להתרכז במשהו גיליתי שזה מאד קשה להרדם ככה. לכן מה שאמרתי זה שתנסו לעשות כמוני, אל תתרכזו בתיקתוקים אלא פשוט מאד "הקשיבו" להם, בלי שום מאמץ, רק תפנו את תשומת הלב שלכם לתיקתוקים כמו שאתם מפנים את תשומת הלב שלכם לחבר שמדבר אליכם, בלי להתרכז חזק ובלי מאמץ ובלי לחשוב מחשבות אחרות. כשניסיתי את זה גיליתי שאני נרדם במהירות רגילה כמו תמיד וזה לא מאריך לי את ההרדמות. דבר שני אני חושב שבאמת עדיף לנסות זאת בלילה ולא בצהריים, גם לי יותר קשה להרדם בצהריים, הרבה יותר קל להרדם בלילה או אחרי 5 שעות שינה כי אז גם יש חושך וגם יותר עייפים. אני בכל מקרה לא מוותר וממשיך להתאמן על השיטה הזאת כי אני מאמין שברגע שאתפוס אותה אוכל ליצור חלום צלול מתי שיבוא לי, בכל לילה בעיקרון, אז זה שווה את המאמץ לדעתי. ביי ביי אלון

ליטן א

New member
שאלה...

כשנרדמת - נרדמת לחלום צלול, או שסתם נרדמת רגיל??? היו לך את הויברציות האלה, או שסתם נרדמת רגיל(2)??? שמעת קולות, או שסתם נרדמת רגיל(3)??? כי להירדם רגיל אין לי בעיה....

כמעט הצלחתי ...

נירדמתי עם מודעות מלאה וכבר הגעתי לשיתוק שינה והתחלה של הוויברציות, פעם ראשונה החלטתי שזה "טיפה" מפחיד מדיי אז עצרתי את התהליך והיתכסתי קצת ( ישנתי בלי שמיכה בהתחלה ) ובסוף נירדמתי רגיל, בנסיון השני התחלתי לחשוב כל מיני מחשבות אחרות ונירדמתי קצת לפני השיתוק ( הרגשתי כבר את הוויברציות ) בכל מקרה גיליתי שהשיטה הזאת הרבה יותר קלה מהפעמים שבהם ניסיתי להתרכז באיזה מישפט בראש או שיטות של ספירה למיניהן. אלון

Panther

New member
אוף

אלון אני נואש! כל הזמן היום כשניסיתי את זה חשבתי על המשפט שאמרת לי בצ´ט, שצריך להקשיב לתקתוקים כמו שמקשיבים לחבר ולא צריך להתאמץ. ועדיין לא עזר לי.... אולי אם אני אשיג שעון שמתקתק יותר חזק זה יעזור? אולי השעון שלי היה חלש מדי אז הייתי צריך להתאמץ כדי לשמוע אותו?

אולי

New member
גם לי זה קורה, ה"קפיצות" בעיניים,

ודווקא נראה לי שזה לא מראה על התקדמות או על כך שהולך להתחיל חלום, כי זה קרה לי ממש ברגעים הראשונים של ה-wild , אפילו עוד לפני הזרמים. מה שאני מצאתי שעוזר להרגיע את העיניים, זה פשוט לסגור אותם בצורה הכי רפויה שאפשר, ולא לנסות "לתפוס" אותם כך שלא יעצמו (זה קורה כמעט אינסטקטיבית). ואז לאט לאט זה נרגע (כך זה היה אצלי, בכל אופן). אבל אני לא ממש דוגמא, כי לא הצלחתי להיכנס לתוך חלום כמו שאמור לקרות... ועוד דבר - בשילוב ל"קפיצות" בעיניים, היו לי גם דפיקות לב מאוד מאוד חזקות (אולי זה מה שאתה הגדרת "שהלב נופל"...?) - זה קורה גם לך?

BladeRaider

New member
יש דרך לעצור את זה

תנסו לקבע את גלגלי העיניים שלכם במקום אחד, זה ייפסק אני לא אחראי אם זה דופק לכם את כל ה WILD כי בשלב הזה העיניים מסתובבות במעגלים

חלמן

New member
זה בידיוק מה

שקרה לי!!! אני התחלתי לראות ים ואנשים שוחים... אבל אז התעוררתי.. אין לי מושג למה..

למעלה