../images/Emo7.gif
לא כועסת, דווקא שמחה להבין מה עושים אבל לא מבינה למה אני מבינה מבינה מבינה והכל נמחק כל כך מהר? טוב אני אגיע לשאלה האמיתית שמסתתרת פה.. (הפיתרון ברור- תודה). כל הציונים שלי השנה הלכו והדרדרו, אני די יודעת מה הגורמים, במחצית הזאת בכלל.. היו 2 מבחנים ובשניהם נכשלתי. הבעייה היא שלשניהם חרשתי!! ובשניהם פתרתי את התרגילים מהספר כמעט כולם והכל היה נכון.. אני לא מבינה למה אני נופלת במבחנים.. אני חושבת שאולי זה גם קשור לצורת הלמידה, שמתי לב שמקצועות שחרשתי בהם (אם נקח אפילו מקצוע ריאלי לדוגמא- פיזיקה) אז הלך לי ממש חרא במבחנים, לעומת זאת, כשלא חרשתי בכלל הציונים שלי היו טובים מאוד.. עכשיו יש לי אפשרות לעשות מועד ב´ ואני לא יודעת מה לעשות! אני לא רוצה ציון שלילי, מה שאומר שאני חייבת לעשות מועד ב´ ופה הבעייה.. אני לא יודעת איך להתכונן. מצד אחד- לפי מה שקרה במבחנים הקודמים אסור לי לחרוש יותר מדי, מצד שני הבגרות בהיסטוריה קרובה ועד שסופסוף הכל יושב בראש אני לא רוצה לשכוח הכל שוב לטובת מתמטיקה- שגם התוצאה במבחן הזה בכלל לא בטוחה.. אני לא יודעת מה לעשות.. המועד ב´ במתמטיקה יוצא 5 ימים אחרי הבגרות בהיסטוריה, וזה לא מספיק זמן ללמוד את כל החומר שוב (כן.. הזכרון שלי מבוזבז על דברים אחרים ועכשיו זה או היסטוריה או מתמטיקה). ברור לי שחשוב לי להצליח בבגרות בהיסטוריה אבל מצד שני אני צריכה את החומר הזה במתמטיקה.. עוד בעייה היא החוסר ביטחון שלי במתמטיקה.. שנה שעברה סיימתי עם 90 וזה דווקא חיזק אבל השנה היו כמה גורמים (מורים, שעות 0) שבגללם ירדתי, בקושי למדתי, ובקיצור במבחנים במחצית הזאת היה ברור לי שגאומטריה כמעט בטוח שאני לא עושה.. למרות שדמיון זה לא בעייה (אגב יש לי כן בעייה קטנה בדבר אחד- תיכך אני אעלה אותה) אבל תאלס שיגע אותי, ובכלל.. הוכחות בגיאומטריה שהמורה הראתה לנו על הלוח 5 פעמים אני שוב מסתכלת על מה שצריך להוכיח ואין לי מושג מה לעשות (היסטוריה\מתמטיקה.. כבר אמרתי?). בקיצור מצב קשה.. בנתיים אני ממשיכה עם החומר שהיא מלמדת בכיתה ובכיתה זה נראה לי כל כך פשוט, בשיעורי בית אין לי כמעט בעיות בכלל ובמבחנים נפילה.. במבחן האחרון שעה וחצי פתרתי בקושי 2 תרגילים!! כבר הגעתי למצב שחשבתי טוב אני לא מגישה את זה, שרק ייגמר המבחן.. ואז המשכתי עוד קצת.. וברור שגם התוצאה הזו לא היתה טוב. מצטערת על האורך אבל זה מטריף אותי! מה לעשות?