יהודיתעדנה
New member
יש לי שאלה / בקשה - מפעל פרי הגליל עומד
בפני סגירה והוא לא היחיד. למה אין מקפידים, לפחות כרגע, לרכוש רק תוצרת הארץ? הייתי ברשת גדולה וראיתי, לצד השימורים של פרי הגליל - שימורים תוצרת חוץ, ואנשים לקחו מהם. למה? ראשית - האיכות טובה באותה מידה לפחות, וגם אם לא - לפחות כרגע..... לרכוש תוצרת הארץ. באותה הרשת ראיתי קמח תוצרת תורכיה - למה? כאן לשמחתי ראיתי שאנשים באמת לקחו את הקמח הישראלי. גבינות - למה לקנות תוצרת חוץ ולא מתוצרת המחלבות שלנו? במקום גאודה הולנדית - גאודה של אחת ממחלבות הבוטיק. במקום פרמזן צרפתי - תוצרת הארץ. איכות לא זהה? לפחות עכשיו!!! כדי להקל על היצרנים בארץ. פסטה מקמח מלא - יש תוצרת איטליה, ויש תוצרת הארץ. לדעתי - טובה באותה מידה. אז למה לקנות תוצרת חוץ? אז קצת לוותר על האיכות, אם בכלל, ותוך כדי כך למנוע התמוטטות של מפעלים בארץ.
בפני סגירה והוא לא היחיד. למה אין מקפידים, לפחות כרגע, לרכוש רק תוצרת הארץ? הייתי ברשת גדולה וראיתי, לצד השימורים של פרי הגליל - שימורים תוצרת חוץ, ואנשים לקחו מהם. למה? ראשית - האיכות טובה באותה מידה לפחות, וגם אם לא - לפחות כרגע..... לרכוש תוצרת הארץ. באותה הרשת ראיתי קמח תוצרת תורכיה - למה? כאן לשמחתי ראיתי שאנשים באמת לקחו את הקמח הישראלי. גבינות - למה לקנות תוצרת חוץ ולא מתוצרת המחלבות שלנו? במקום גאודה הולנדית - גאודה של אחת ממחלבות הבוטיק. במקום פרמזן צרפתי - תוצרת הארץ. איכות לא זהה? לפחות עכשיו!!! כדי להקל על היצרנים בארץ. פסטה מקמח מלא - יש תוצרת איטליה, ויש תוצרת הארץ. לדעתי - טובה באותה מידה. אז למה לקנות תוצרת חוץ? אז קצת לוותר על האיכות, אם בכלל, ותוך כדי כך למנוע התמוטטות של מפעלים בארץ.