יש לי שאלה בקשר לאדום אש ...

Erni Makmilen

New member
יש לי שאלה בקשר לאדום אש ...

הצלחתי לשנות את הרוחות לפוקימוני רוחות ובסוף הגעתי לפוקימון העצם הזה שיש לו גולגולת על הראש ברמה 30 וניסיתי לתפוס אותו ולא הצלחתי אולי יש פוקדור שיכול לתפוס אותו? תודה מראשג€ג€

אי אפשר לתפוס את המרוואק הזה

אם אתה רוצה מרוואק תפוס קיובון ותפתח את המרוואק-רוח שבראש המגדל אי אפשר לתפוס בכלל.

dan the man

New member
לא נכון...

אני תפסתי את המרוואק הזה אנינראה לי פשוט זרקתי עליו הרבה פוקדורים...

digiash

New member
אתה מדמיין :p

אי אפשר לתפוס את המרווק הזה כי זה בכלל לא פוקימון אלה הרוח של מרווק (אימו של הקיובון שהזקן מטפל בו) אם אתה רוצה לתפוס מרווק אז תחפש אותם בדרך הנצחון.. הם דיי נדירים אבל לא יותר מידיי (לא שהפוקימון הזה שווה משהוא..)

Houndour

New member
הוא כנראה לא מדמיין.. ../images/Emo79.gif

כי באמת אפשר לתפוס את המרווק הזה ^^ תפסתי אותו פעם באדום בתקווה שיהיו בו משו מיוחד מעצם העובדה שהוא רוח.. :<

digiash

New member
אני לא יודע בקשר לאדום ו כחול

אבל בצהוב ובחדשים אי אפשר :X (ואפשר לתפוס אותו גם במשחק ערוך של בלו (שזה בעצם המשחק הראשון ששיחקתי בו.. אחלה משחק ההבדלים היחידים הם שיש מיו ואיוי בשדה ההתחלתי ואתה מתחיל אם אחת מהציפורים האגדיות) אבל בגלל שזה ערוך חשבתי שבבלו הרגיל אי אפשר.. :X בכל מקרה.. בחדשים אי אפשר

livnatkris

New member
אני תפסתי אותו @___@ ../images/Emo29.gif

אבל מצד שני אני שיחקתי בילו....לא יודעת שם הצלחתי לתפוס אותו...אותה^__^"

Erni Makmilen

New member
אי אפשר ניסית עם 20 פוקדורים

והמרווק הזה בורח הצידה כשאני זורק עליו משהו ...

כל אחד מדבר על משהו שונה

כל אחד מדבר על משחק אחר לאחד זה אדום לאחד זה צהוב וכ'ו. ועם כל כך רוצים אותו אפשר להסיג אותו במערה שלפני הליגה (קשה מאוד אבל אפשר).

ron1221

New member
לא

יא אפשר לתפוס אותו תיכנס אפילו לאתר הפוקימון הישראלי ותראה שאי אפשר ללכוד אותו וגם מה אתה צריך אותו אני כבר תפסתי מולטרס רמה 50 עם כדור מאסטר

למעלה