יש לי שאלה בקשר לגרין כארד

omer72

New member
גם זה נכון, פשוט חשבתי שעונה פה

גם עו"ד שמתעסק בהגירה וגרין כארד ויוכל לתת לי תשובה.

omer72

New member
יש לי שאלה בקשר לגרין כארד

לאשתי יש אזרחות אמריקאית, מתוקף זה שאמא שלה נולדה בארה"ב. לפני שיצאנו לרילוקיישן ניסינו להוציא גרין כארד והדבר היחיד שהיה חסר לנו היה ספונסר. כיוון שלא הצלחנו למצוא אחד שכזה סידרתי דרך העבודה ויזת עבודה. ולשאלתי, אנחנו כבר גרים פה מעל חצי שנה, אני עובד ואשתי לא, האם הדרישות לגרין כארד הם עדיין בתוקף, כלומר, אנחנו צריך להציג ספונסר, ואם כן, מתי השהות שלנו פה תספיק כדי שלא נצטרך אחד שכזה ואם אשתי תעבוד (עוד מעט תהיה לנו עוד אזרחית אמריקאית במשפחה) זה יעזור ויבטל את הצורך בכך. תודה מראש,

amits6

New member
אישתך צריכה להראות 3 שנים

של הכנסות. או הדבר היותר קל אם אתה גר פה בטח יצרת קשרים עם חברים תשאל אותם אם הם מוכנים לעזור תמורת משהו (החתימה היא עד האזרחות) לי היתה אותה בעייה וחבר חתם לי לבסוף. תוכל לבקש ממישהו מהקהילה היהודית אולי ישראלי חבר קרוב אתה יכול לבקש מכל אחד שהוא אזרח או בעל גרין קארד שגר בארה"ב ויש לו הכנסות מעל ל 20000$ לשנה.

omer72

New member
האם זה שהיא הגישה למס הכנסה

טפסים על שלוש שנים אחורה (כיוון שנדרשו לכך בתהליך בארץ) וזה מה שנדרש מכל אזרח אמריקאי לדווח על הכנסותיו גם אם הוא לא גר בארה"ב (לעומת הארץ, אתה צריך להרוויח מעל 80000$ כדי לשלם לIRS) בעצם כבר נותנים לה את הלגיטימציה להגיש עבורי את הבקשה?

amits6

New member
השאלה שלך היתה בקשר לספונסר

הפונסר חייה להיות אדם שהיה גר בארה"ב 3 שנים או בעל רכוש או סכום של 3 שנות עבודה בבנק. אל תזלזל באפשרות מציאת חבר זה ניתן והרבה אנשים שאני מכיר עשו זאת.

omer72

New member
החבר היחיד שלנו לא הגיש טפסים

לIRS בשנים האחרונות, יש לך מישהו להשכרה?

amits6

New member
החברים היחידים שיש לך הם ישראלים ?

האמריקאים מוכנים לעזור הם יותר נאיבים וחושבים יותר חיובי מאשר ישרלים שאם הם לא חברים קרובים הם לא יעזרו לך לדוגמא ששאלתי את החברים הישראלים הטובים שיש לי אף אחד לא היה מוכן לעזור והחברה האמריקאים עשו הכל שאני אשאר כאן חוקי ויש לי רק מילים טובות אליהם בכל מקרה על כל עזרה צור קשר ב [email protected]

למעלה