יש לי שאלה בקשר לנגן MP3

יש לי שאלה בקשר לנגן MP3

אני מעוניין לקנות מכשיר MP3 פשוט לא משהו יקר(בסביבות ה-300) ובנפח של 256 מגה... יש איזה מכשיר שאתם יכולים להמליץ עליו?

weird dust

New member
מכיר את השיר "המחיר נמוך מידי"

ויש גם את ההמשך "נמוך מידי, נמוך מידי"? אז כן המחיר שאתה מעוניין נמוך מידי. נתחיל בזה שאין חברות טובות במחיר הזה ומה שיש זה נגנים שלא ההיתי נוגע בהם גם עם מקל. אתה צריך לפחות 400 שקל ואז יש לך סאןדיסק סביר בהחלט שגם נותן תמורה למחיר.

יש לי שאלה בקשר לדיל :

יש עכשיו דיל חדש כזה באופיס דיפו...מצלמה דיגיטלית של MUSTEK ונגן MP3 ב-300 שקל(למי שראה את המודעה הזאת-זה חולק היום בעיתון) אתם חושבים שהנגן הזה מומלץ?

אז נגיד ב-400 שקל

אז איפה אפשר למצא את הנגן הזה (סאנדיסק) באיזה חנות...כי אני לא נוהג לקנות דרך האינטרנט

יאיר B

New member
סאנדיסק תוכל למצוא באופיס דיפו

ובבאג. אולי גם בקרביץ. ה-256MB עולה 400 ש"ח. ה"דיל" של אופיס דיפו מדבר על נגן רע במיוחד עם מצלמה עוד יותר גרועה (זה גובל ברמאות לקרא לזה מצלמה: 2.1MP דרך אינטרפולציה זה פשוט נורא). מה שמטריד אותי זה שאופיס דיפו טוענים שלנגן הזה יש עברית מלאה. ממה שאני ידוע - לשום נגן ג'נרי אין עברית ובטח שלא מלאה. נבדוק שיהיה זמן.

ובקשר לסאנדיסק

אתה חושב שבדיוטי פרי זה יותר זול הסאנדיסק? כלומר אפשר למצא במחיר טוב?

יאיר B

New member
בדיוטי פרי לא מוכרים נגנים

של סאנדיסק. יש נגנים אחרים. קח בחשבון שהנגן מתווסף לרשימת הקניות שלך (מותר להביא עד 200$ לאדם מחו"ל). יש שרשור כמה דפים אחורה שעוסק בנושא. אני גם לא יודע איך פריסת האחריות של סקאל לגבי קניות בדיוטיפרי (צריך לבדוק לפני הקנייה).

המשך

את הנגן הזה שיש באופיס דיפו אתה חושב שאפשר למצוא כזה ביותר זול?

יאיר B

New member
אנחנו עדיין מדברים על הסאנדיסק?

אם כן, הכי הרבה שראיתי היה 360 ש"ח. המחיר שלו די קבוע. תוכל לראות בזאפ. ממליץ לקנות במקום שאתה סומך עליו ושתוכל לחזור אליו אם יש בעיה. לדעתי זה שווה עוד כמה שקלים (30-40 במקרה הזה).

למעלה