יש לי שאלה בקשר לסוגי הנשקים..

noamevgi

New member
יש לי שאלה בקשר לסוגי הנשקים..

אני יכול לקנות כמה סוגי נשקים? כלומר נניח שאני רוצה לקנות טנקים אז אני יכול לקנות כמה סוגי טנקים (ממדינות אחרות) או שאפשר סוג אחד של טנק? אם לא הבנתם אותי אני מתנצל. תדוה לעונים

ors211

New member
אתה יכלו רק סוג אחד מכל נשק

אתה לא יכול לקנות שני סוגי טנקים או משהו כזה תבחר סוג טוב מומלצ רמה הכי גבוהה שאתה יכול ותקנה

noamevgi

New member
אז כנראה יש לי הצעת ייעול.. ערן כנס

אולי במקום סוג אחד של כלי נשק יהיה אפשר לקנות כמה סוגים ורמה הטכנולוגיה תקבע כמה הכלי נשק באמת שווה.. לדוגמא אם קניתי בהתחלה טנק ברמה 1 ואז השתפרתי מבחינה כלכלית ואני יכול לקנות טנק ברמה 10, במקום למכור את כל הטנקים הישנים ולקנות חדשים, יותר הגיוני יהיה שטנק ברמה 10 יהיה שווה פי 10 מטנק ברמה 1 מה דעתכם?

noamevgi

New member
ויש לי עוד אחת..

מה עוזרת לי הטכנולוגיה ב research?? זה עוזר לי רק אם אני רוצה לבנות יחידות משל ולשפר אותם? או שזה משפיע גם על היחידות שקניתי? כי גם ככה אפשר לקנות יחידות עם טכנולוגיה גבוהה יותר. שוב תודה לעונים.

HuriCaN

New member
תשובה

אתה תוכל במחקר כדי לבנות טנקים משלך, שווה לפתח לרמות גבוהות כדי לייצר משלך כי זה עולה פחות אם למישהו יש 10 טנקים רמה 10 אז אתה תוכל לייצר יותר + יעלה לך פחות משאבים שווה לפתח בשלבים יותר מאוחרים

noamevgi

New member
חחח יש לי עוד שאלה..

אני יכול להרוויח מזה שאני בונה טנקים ומוכר אותם? או שאם אני בונה את הטנק ומוכר אותו כאילו לא הרווחתי ולא הפסדתי? או שסתם הפסדתי? תודה מראש.

freesoul21

New member
פיתוח נשקים משלך לא עולה פחות אלא

דווקא יותר כי יש בנוסף לכסף שימוש במשאבים.

למעלה