יש לי שאלה בקשר לקניית אופניים

yuvale

New member
יש לי שאלה בקשר לקניית אופניים

שלום אנשים.. אני מחפש כבר זמן מה אופניים טובות לרכוש בתקציב מקסימלי של 2000 שקל.. אני אישית ניסתי למצוא אנשים שמוכרים יד שנייה ורובם מסיבות מסוימות לא התאימו (מרחק מגורים,מחיר,מידה,סוג וכו') עכשיו אני מתלבט אם לרכוש אופניים חדשות??ואם כן חשבתי על אופניי החלוץ בבאר-שבע(זו נראת לי החברה הכי טובה באיזור ב"ש שאני מכיר) בקיצור מה אתם ממחיצים לקנות חדש או יד שנייה ומה אתם אומרים על אופני החלוץ??????????

לא ממליץ........ הם לא רציניים עם

אופניים ברמה... וגם לא ממש יודעים לתקן.... יש גם את אופני הכט, שגם לא אין אופניים ברמה. החנות היחידה ברמה שאני מכיר זה "מרכז האופניים" שם יש לך אופניים מעולות, "ג'יאנט" "ווילר" "קנונדייל" ועוד. אבל הכי חשוב שמי שמוכר אותם מבין באופניים, יש לו קבוצה שרוכבת כל שבוע, וגם שירות מעולה, ואפשר לסמוך עליו. קוראים לו אדי- 086103396

דורון7

New member
לא מדוייק לגבי החלוץ.

אין לך עוד מקום עם אופניים משומשים בב"ש,ואופני החלוץ הם השלוחה הדרומית של מצמן,ככהשכל מה שיש למצמן אתה יכול למצוא שם. בנוסף הם תומכים בארועים שקשורים לאופניים בנגב, לפני שאדי נכנס לתמונה. לא צריך לשלול אחד רק בשביל להמליץ על השני,אדי אכן מקצועי יותר ותיקונים אני עושה אצלו,אבל אם אתה משכלל תמורה למחיר אז משומש מהווה תחרות רצינית כדי לקבל משהו שלא תוכל בתקציב שלך. רק לקבל מושג,אופניים משומשים "שווים" בשוק פחות מחצי שווים החדש,והרבה תלוי ברצון של הקונה. ולכן לא צריך לפסול אופניים משומשים,ולא צריך להגיד ש"החלוץ" לא מחזיקים מוצרים איכותיים. לא "החלוץ" ולא אדי אכזבו אותי בעבר,וכשהיה צורך באתגר טכני כמו בניית גלגל הלכתי לאדי. בשורה התחתונה אני הייתי ממליץ לך על משומש כי בתור מתחיל תוכל לקבל יותר תמורה למחיר,ואם לא תכנס לזה הבזבוז יהיה נמוך יותר. אצל מי לקנות? תבדוק מה יש אצל שניהם,בכל מקרה לא תתאכזב,לא מאדי ולא מ"החלוץ".

yuvale

New member
טוב סבבה

שמעו הבעיה שאני מערד והמקום הכי קרוב אלי זה באר-שבע...באסה השאלה האם המחיר בחנות הזאת טוב??

אני מדבר רק מניסיון, ואני יודע שלא

הייתי מתקרב לאופני החלוץ כדי לתקן משהו באופניים...

adi etkin

New member
../images/Emo42.gifתלמד מנסיונם של אחרים

אין בכלל מה להשוות בין החנויות בב"ש יש את החנויות הרגילות שמוכרות את כל מה שבא ליד בעיקר את כל האופניים הפשוטים ביותר בכל מיני סיפורים שאלה האופנים הכי טובים שיש היום בשוק ( טוב אני לא מאשים אותם כי בינם לבין אופנים אמיתיות אין שום קשר) ויש את ----החנות--- של אדי מרכז האופנים שמה שם תקבל יחס לא מהעולם הזה שיחה נעימה טיפים לריכבה ואימונים מאדי שהוא רוכב מעולה שהתאמן בקבוצות מקצועניות ואפילו כוס קפה בלי קשר אם תקנה שם או לא! ככה שאני ממליץ לך באמת ללכת למי שמבין ולא למי שרוצה סתם למכור אם אתה צריך עזרה אתה מוזמן ליצור איתי קשר

הוא גם המאמן לדעתי ברמה הכי גבוהה

בארץ מבחינת הכשרה וניסיון... אבל זה כבר לא קשור..

yuvale

New member
אתה יכול להביא לי קצת פרטים על אדי.

הוא נשמע מישהו נחמד ששווה לקנות ממנו..

עמיר7

New member
אדי ממרכז האופניים הוא אחד האנשים

הכי הכי מקצועיים בארץ בכל מה שנוגע לאופניים. הוא היה רוכב מקצוען בקבוצה רוסית ואח"כ אף אימן קבוצה מאד רצינית... והכי חשוב יותר מהכל הוא בן אדם טוב! כל מי שנכנס אליו לחנות מקבל את כל השירות הכי טוב שאפשר לבקש.

uritour

New member
מסכים עם דורון7...

אם אתה מגיע במיוחד מערד לב"ש, הייתי מציע לך בהזדמנות זו כבר לגשת לשתי החנויות, ולבדוק מה מציעים בכל אחת מהן. אני מסכים שמרכז האופניים היא חנות מקצועית מאד, ואילו אופני החלוץ פונה יותר לקהל הרחב והלא-מקצועני. מצד שני, יכול להיות שדוקא שם תמצא אופניים המתאימים לך יותר. כמו כן אני גם חושב שבתקציב עליו אתה חושב כדאי לך לשקול ברצינות אופניים משומשים, שיציעו תמורה גבוהה יותר לכסף ושתפסיד עליהן פחות במכירה. מהבחינה הזו דוקא לא בטוח שתמצא אטרקציות בב"ש - השוק המשומש כאן די דל, ועדיף לנסוע לאזור המרכז לצורך העניין. שיהיה בהצלחה, ולא לשכוח קסדה.

דורון7

New member
לכל מי שלא שם לב..

הבן אדם רוצה אופניים למתחילים,ושאל על משומש\לא משומש ועדיין לא על אימונים ואו ציוד ברמה גבוהה וכו'. תידבקו למה שהוא שאל ולא למה שאתם רוצים להגיד. אין ספק לגבי מקצועיותו של אדי,בטח בהשוואה לאופינ החלוץ,אבל זה לא הנושא שעומד בסדר העניינים. הוא רוצה אופניים,ובתור שכזה אסור לו להצמד למקום אחד בלבד אלא לבדוק מה מציעים לו בכל מקום,והחנויות הכי נורמליות בב"ש לאופניים זה אדי והחלוץ. לא מדברים כאן על אימונים\דיגום ורמה גבוהה אלא אופני כניסה,ותמורה למחיר,ובשביל זה לא צריך להגזים. אם היה כאן עניין של תיקון טכני או ציוד מתקדם ללא ספק הייתי ממליץ על אדי,אבל מדובר על מה שנקרא אופני כניסה,ואם אתם אכן באים לאדי הרבה אתם יודעים שהוא לא במיוחד מתעסק עם משומש,ולכן כדאי שבתור צרכן חדש בעסק הוא יבדוק את כל האפשרויות ולא יראה רק זוית צרה של הספורט. כשאני אומר צרה הכוונה לבדיקה בחנות אחת בלבד בלי שקר למקצעיותו של מי מהחנויות. ואם כבר אז אולי כדאי לשלוח אותו גם לחנויות של אופני שוק כדי שיבין מה איכותי באמת כשיראה את זה? אין סוף לזה ובגלל זה אפשר לראות את הבודדים שמסוגלים לתת תמורה טובה,כולל יחס ויעוץ למישהו מתחיל. לי מפריע שאתם יוצאים בהכרזות נחרצות ולא נותנים לאנשים חדשים להבין לבד חלק מהעסק,בדיוק מאותה סיבה יש קיבעון מטומטם בארץ לגבי חברות אופניים וציוד למיניהן,ואנשים שרק נכנסים לעסק מוציאים אלפי שקלים לפני שעוד הבינו אם זה מתאים להם כי מישהו אמר להם "רק חברת צ'וקומוקו", או חברת אסקימו זה חרא".

yuvale

New member
יש לי שאלה נוספת בקשר לאדי..

איך המחירים שלו שווים ביחס לאופניים או שהוא יקרן

דורון7

New member
אדי הוגן מעל ומעבר לפי מה שאני מכיר

ולפי התגובות הנחרצות של אנשים נוספים כאן אז כנראה שגם אליהם.

fensterh

New member
דורון גם אנשים פשוטים

גם צ'וקומו כדאי לקנות ממישהו שיתן לך את העסקה ההוגנת ביותר ואת השירות המקצועי ביותר (אני לא הייתי מחפש את זה ברחוב החלוץ)

דורון7

New member
כל אחד וההעדפות שלו..

כמו שאמרתי כבר,ואני עדיין חושב ככה,שמי שקונה אופניים למתחילים לא צריך-יותר נכון אסור לו לבדוק רק חנות אחת. אם זה מה שיביא אותו למסקנה שמי מהחנויות יותר טובה זאת כבר הבחירה שלו,אבל בשביל קנה מידה אמיתי ויעיל הוא צריך לראות יותר ממקום אחד. אדי לא מחזיק אופני צ'וקומוקו ואתה כנראה יודע את זה,והבחור ציין שהסכום שלו מוגבל,ולדעתי משומש מהווה אופציה טובה יותר כדי לקבל תמורה איכותית למחיר,ולא החלוץ ולא אדי ינסו למכור לו משהו שהוא לא צריך.

דורון7

New member
עוד משהו..

גם אחרי שאתה מחליט מה היא חנות הבית שלך,זה לא פסול לראות מה יש מסביב. לפעמים תראה שמחירים משתנים מאד ממקום למקום וחנות הבית שלך יכולה להיות יקרה מעבר למה שהשרות מחפה עליו. כשגרתי במרכז לא התביישתי לעשות סקרי שוק גם כשידעתי איפה אני הכי רוצה לעשות קנייה\טיפול וכו'. אם היו הפרשי מחירים גדולים לא היססתי להגיד למוכר בחנות הקבועה שלי על ההפרש וכמעט תמיד הוא בא לקראתי כדי שהרכישה תהיה אצלו,וידע גם להגיד שכדאי לעשות את הרכישה במקום אחר אם לא היה מסוגל לעמוד במחיר שהמקום השני דורש,ובעל מקצוע שמסוגל לשלוח אותי עם המלצה לקולגה שלו מקבל הרבה נקודות זכות אצלי. שרות לאחר הקנייה הוא דבר חשוב מאד אבל כדי להבין מה טוב אצלך בבית צריך גם לצאת החוצה.

eyal bz

New member
כל רוכבי הדרום (כנסו)

מצטער שנדחפתי פה אבל... מה שלום הרוכבים הדרומיים? מתי תרדו אלינו לאזור שדה בוקר לרכיבות רציניות. מחכים לכם!!! נ.ב. החנות של אדי היא ללא ספק הכי מקצועית באזור ב"ש והרכיבות של סופ"ש אחלה, למרות שלא רכבתי איתם מהקיץ. איל

byohay

New member
החנות של אדי

גם אני מאזור הדרום ואני רוצה לחזק את הדברים של איל החנות של אדי באמת מקצועית ויחס חם כזה מזמן לא ראתי

למעלה