יש לי שאלה בקשר ל- FFXI

Baronio

New member
יש לי שאלה בקשר ל- FFXI

אני עדיין לא הבנתי איך המשחק הזה פועל יהיה אפשר לשחק אותו ברשת או לחוד?? אני מצפה לתגובות

meliad

New member
זה מה שידוע כרגע....

לפי מה שדיווחו, המשחק יהיה משחק רשת בלבד. חברת "סקוור" מפתחת בימים אלה שרתי רשת מיוחדים שיתנו לשחקני הפלייסטיישן 2 לשחק עם הקונסולה בעזרת חיבור מיוחד. במשחק השחקן יצטרך לבחור בדמות מסוימת (לוחם, קוסם וכו...) ולבצע משימיות שונות, כמו להביס מכשף רשע או משהו בסגנון, ביחד עם שחקנים אחרים. ניסויי הבטא של המשחק יחלו בשבועות הקרובים ביפן. המשחק עצמו ייצא כנראה רק בתחילת השנה הבאה, אך לפי התמונות מהלינק, יש למה לחכות השירות אגב יהיה בתשלום.....

Tenchi

New member
...וכך סקוורסופט יפשטו את הרגל.

...ניסויי הבטא של פיימל פנטזי 11 כבר כמעט הסתיימו ביפן. אני לא יודע מה אתכם, אבל לפי דעתי סקוורסופט פשוט עשו צעד דבילי מאין כמוהו שלקחו את סדרת הפיינל פנטזי לעולם משחקי הרשת. אני מהמר שהם הולכים להפסיד -הרבה- מאוד כסף על המשחק הזה. שלא לדבר על זה שלא כל אחד שאוהב את פיינל פםנטזי ירוץ ויקנה מודם בשביל זה. פשוט טעות אסטרטגית מצד סקוורסופט. אלון =(^.^)=

Deadpool

New member
לא רק זה

שכחת את ההארדיסק ידידי לפי דעתי המעבר למשחק רשת מרובה משתתפים אולי יעבוד ומליוני המעריצים (ביפן) עוד עלולים לקנות את הציוד הנ"ל

meliad

New member
לא שיש להם ממש ברירה....

אם לא ידעת, הם עדיין תקועים בחובות מאז הכישלון של הסרט פיינל פנטזי... כך שזו כנראה הדרך היחידה לאזן אותם כלכלית

ET2k

New member
לפי דעתי הבעיה היא...

שהם נצמדים למספור הישן. עכשיו הם יהיו חייבים לעשות משחקי מולטי פלייר בלבד כי מבחינה מספרית 12 לא יכול להיות משחק של שחקן יחיד שוב, זה יהיה ממש מוזר. לפי דעתי היו צריכים לקרוא למשחק הזה בשם אחר ,להפריד אותו משאר הסידרה.

לפי דעתי הבעיה היא...

שהם כבר הוציאו 10 משחקים בכולם היה שחקן אחד אותו הנושא ורק העלילה קצת השתנתה והגרפיקה והסאונד אם הם עושים את המשחק ה11 כמולטי פלייר אז לאחר מכן צריכים ליצור משחק סיום ולהתחיל ליצור משחק עם עלילה שונה דמויות קצת שונות ותקופה אחרת כך הם יוכלו לשמור על החברה בלי שתפשוט רגל ואף להתחיל סדרה חדשה שתיתן להם קדיט דני.

*גלעד*

New member
שכחת משהו...

הם הכריזו שהמשחק יצא גם למחשב. אני חושב שמי שלא רוצה להתחיל להשקיע בחומרה חדשה יקנה את המשחק למחשב ובכך יפתור את עצמו מקניית חומרה נוספת. מצד שני, אתה תתפלא כמה אנשים יקנו חומרה בשביל משחקים של Square... לבסוף, כמוך, אני חושב שזו הייתה טעות לעשות משחק FF לרשת בלבד, וסביר להניח שהרבה מעריצי הסידרה מאוכזבים מהעניין.

Alder

New member
לא מסכים איתך

זה הימור....אבל זה הימור מחושב. העולם והקונסולות בתוכו צועדים לאט לאט לכיוון הרשת העולמית המחוברת. המטרה היא לחבר מתישהו את הגבול בין המחשב לבין הקונסולה. המשחק הזה, אמור להיות אחד מאותם מטשטשי גבולות, שכן לפי מיטב הבנתי מיועד לשלב על אותה קהילה את שחקני הקונסולה ואת שחקני המחשב של המשחק. הפוטנציאל כאן מדהים לפי כל קנה מידה רעיוני וכלכלי. לגבי שם הכותר הספציפי, מי יודע. ייתכן שישנם שילובי FF ברמתם הבסיסית ביותר במשחק (הצלת נסיכה שחור שיער למשל...שיהיה).

Tenchi

New member
...גם "פיינל פנטזי הסרט" היה הימור.

...הימור מחושב. ותראה איזה טעות. עד כמה שסקוורסופט מסוגלים ליצור משחקים טובים וגרפיקה מעולה, -כל- סדרת פיינל פנטזי עד היום היתה מבוססת על עלילה חזקה. והנה, סקוורסופט צועדים בביטחה אל התגלמות הטמטום והטיפשות: משחקי תפקידים מקוונים. אוי, איך חיכיתי לפנטסי סטאר אונליין לדרימקאסט, אוי, איך התאכזבתי קשות לגלות עוד "דיאבלו" דפוק שכל מה שצריך לעשות בו זה להרוג מפלצות ולפתוח תיבות, וזה הכל. ולפי איך שזה נראה עכשיו - גם מי שכבר יקנה הארד דיסק ומודם בשביל המשחק הזה, יגלה שכל מה שיש לו לעשות זה להסתובב בעולם ולתת מכות עם החרב (כפתור 1) ולעשות קסמים (כפתור שני) וזה הכל. אבוי לבושה. בקשר ל"טשטוש הגבולות בין מחשב לקונסולה", זה שטויות, לקונסולה אין זכות קיום אם היא לא תהיה יותר טובה מהמחשב הממוצע. כל הרעיון של קונסולה הוא שהיא אמורה להיות יותר חזקה ויותר מהירה מהמחשב שלך, אחרת למה בכלל לקנות אותה. זה נכון שקצב שיכלול המחשבים משאיר את הקונסולות בבעיה. אלון =(^.^)= נ.ב. אני לא יודע מה איתך, אבל "מישחק רב משתתפים" זה גימיק בעניי, וזה הכל. זה נחמד, אבל זה לא יכול לבוא במקום עלילה חזקה ומשחק של שחקן יחיד.

whazzup

New member
לכל מעריצי פינל פאנטזי...

המשחק עדיין ישאר rpg וחוץ מהשינוי שהוא יעלה לרשת, הוא עדיין נישאר פינאל פאנטזי,אז אני לא כל כך מבין מה הבעיה. ולסקוואר לא כדאי לפשל שוב הפעם (כמו שהם פישלו עם הסרט) כי גם ככה הם לא במצב הכלכלי הכי טוב. נ.ב אם בפינאל פאנטזי 11 לא תיהיה אפשרות של סינגל פלייר, עדיף לקנות למחשב כי זה עדיין יהיה אותו הפינאל פאנטזי ורק אנחנו מרוויחים (במקום לקנות את החיבור לרשת של הסוני יהיה אפשר לשחק דרך הרשת במחשב וכך לחסוך כסף)

Tenchi

New member
מה זה אותו פיינל פנטזי?

...מדובר במשחק חדש, חסר עלילה כמעט לחלוטין, שכל המטרה שלו היא הסתובבות חופשית בעולם, יצירת חבורות ולחימה במפלצות. זה האנטיתזה של משחקי הפיינל פנטזי. אז אתה לא יכול להגיד "מה הבעיה, זה אותו משחק רק רב משתתפים", כי זה לא. זה פשוט לא. הקונצפט אחר, המשחקיות שונה, ואין שום קשר בין 11 לשאר הסדרה. נכון, זה עדיין RPG. אבל זה סוג אחר לגמרי של RPG. אי אפשר בעמת להריץ משחק רב משתתפים, שכל הדמויות משוחקות ע"י אנשים, עם עלילה רצינית ומפותלת. זה פשוט לא עובד. פיינל פנטזי 11, כפי שזה נראה עכשיו, עוקב אחרי הרעיון של כל משחקי התפקידים המקוונים - הקרבת העלילה לשם קרבות רבי משתתפים. כן, זה כיף, אבל אין עלילה, ובשבילי זה העיקר. אלון =(^.^)=

*גלעד*

New member
אני חושב שאתה קצת קיצוני..

אמנם סביר להניח שהעלילה תהיה דלילה מאוד, יחסית, אבל משחק רשת ענק יכול להיות משהו נהדר. אני לא חושב ש Square עשו טעות במשחק רב משתתפים שכזה, אני חושב שהטעות הייתה לעשות את זה משחק FF כביכול, למרות שהקשר יהיה מקרי בכל הנוגע לאיכות העלילה וכמובן הדמויות. אני לא מאמין שזה יהיה ירוד עד לרמה של דיאבלו, כי בסופו של דבר כבר למדנו ש Square יודעים לעשות דברים טוב יותר מאחרים, ובוודאי יהיו המון משימות מעניינות ועולם מגוון מאוד, עם המון אפשרויות שיאפשרו משחק כיפי ביותר עם מערכת קרב יותר מגוונת מכפתור של מכה וכפתור של קסם... בוא לא נספיד את המשחק הזה עדיין.

*גלעד*

New member
ודרך אגב...

קונסולות לעולם לא מגיעות לרמה של המחשב הממוצע. העניין הוא שקונסולה הרבה יותר נוחה להפעלה למשחקים, יותר זולה, אם המטרה שלך היא רק משחקים והיצרניות הכי טובות של משחקים עושות יותר משחקים לקונסולה מאשר למחשב, שלאחרונה התדרדר נורא מבחינת משחקים.

whazzup

New member
אבל חייבת להיות סיבה

ש- סקוואר החליטו לקרוא למשחק כאחד מסדרת פינאל פנטזי, סקוואר היא חברה שיודעת מה היא עושה( חוץ מכמה פאשלות עם הסרט), אם כל הדברים שאתה אומר נכונים אז למה סקוואר לא קראה למשחק בשם אחר. נ.ב או שאולי סקוואר פשוט רצתה למשוך את הקונים שיחשבו שזה עוד משחק מהסדרה המדהימה וככה הקונים יתעניינו יותר. מה הסיבה שלא תיהיה, כמו שאמרתי שקוואר יודעת מה היא עושה

אלון אתה לגמרי צודק...

כי אם יש יותר ממשתתף אחד כבר העלילה מסתבכת חוץ מזה נמאס כבר 10 משחקים עלילה דומה רק הגרפיקה שונה חוץ מזה אם זה משחק ברשת אז כבר עדיף לשחק בGTA3 שם לפחות יש בחירה רבה של משחקים מכוניות ודברים שונים אני בין מעריצי הFF אבל לפי דעתי לFFXI אין עלילה ואין משמעות המשחק הוא אימור מפסיד מעין התאבדות לפי דעתי עדיף להם לעבוד על משחק אשר עלילתו שונה נשקים נוספים דמויות שונות ואיבים אחרים כך הם יכולים לקבל הרבה קרדיט ואף להתחיל דף חדש וסדרה חדשה דני.

whazzup

New member
אתה צודק בהחלט

עם סקוואר רוצה להמישך עם המשחק אז כדאי שיעשו בו שינוי מהותי שכולם ירגישו את זה ומכירות המשחק יעלו שחקים, הם כנראה חשבו שאם הם יעשו משחק ברשת של פינאל פאנטזי זה יוציא אותם מהבוץ, אבל חוץ מזה הכול ישאר אותו הדבר, עם כבר הם יעשו משחק חדש, שהשינוי בו יורגש וכולם ירצו לקנות אותו (כמו המעבר של gta מדו מימדי לתלת מימד מדהים!!!!!) וגם היו שינויים בעלילה אז עם סקוואר תעשה שינוי אדיר עם משחק הפינאל פאנטזי הבא (ואני לא מדבר על עלייה ברשת כמו ב-11 זה סתם גימיק וחוץ מזה הכול אותו הדבר) וישנו את העלילה (אבל המשחק ישאר rpg) ויגיעו לשיאים חדשים עם הסאונד והגרפיקה הם יוציאו את עצמם מהבוץ הכלכלי שבהם הם שקועים (או בקיצור כמו שדני אמר)

למעלה