יש לי שאלה *בררררר*

Rockstedy

New member
יש לי שאלה *בררררר*../images/Emo5.gif

בשיר waiting for the worms מהאלבום the wall דיסק שני, יש כמה שורות שממש הפחידו אותי:(לפי הסדר) "Waiting, to smash in their windows and kick in their doors." "Waiting, for the final solution to strengthen the strain." "Waiting, to turn on the showers and fire the ovens." Waiting, for the queers and the coons and the Reds and the Jews." "Would you like to send our colored cousins, " אני מניח שהכוונה של השורות האלה הם לשואה, האם הלהקה הייתה גזענית ואנטישמית או שהם תאירו את מה שקרה שם? אני ממש אוהב לשמוע את הלהקה ויש לי את רוב הדיסקים שלהם, אבל אני עדיין צעיר(14) ובקושי יודע עליהם משהו, חוץ מחברי הלהקה והסיפור על סיד בארט (ראיתי למטה משהו השיר shine on you crazy dimond ) אז תסלחו לי אם התשובה ממש ברורה...

Miss CB

New member
אל דאגה

1. ברוך הבא, וברוכים הבאים +
גדול גדול לכל שאר החדשימים, תסלחו לי שאני לא כותבת את זה לכל אחד בנפרד, הכל ממניעי עצלנות, אני באמת לא אנטיפטית כמו שנדמה לכם כרגע
2. הברררר הזה הוא בדיוק מה שווטרס רצה שתחשוב, הבררר הזה הוא מה שעכשיו עוד יותר מטריד אותך בקשר לשואה שקרתה (לא שככה זה נשמע כיף), הנה עובדה שזה עבד. פינק פלויד הביאו את הקטעים הנ"ל במטרה ליצוא איזה בררר אבל בררר שהוא אנטי גזענות, בטח ובטח שלא בעדה.

Rockstedy

New member
מה שחשבתי, יותר נכון העדפתי לחשוב..

דרך אגב.. אתם איפה אני יכול להשיג עותק של החומה(הסרט-the wall)? חיפשתי בבלוק בסטר אבל לא היה שם...

Miss CB

New member
חיפשת בבלוקבסטר ולא היה?!

רילי? מוזר, דווקא יש להם את זה, זה נורא אין להביא אותה בקלאסיקות. סתם, לא יורקים לתוך מאווררים, בלוקבסטר אתם אחלה גברים (ונשים) תמשיכו בעבודה הטובה. בכלופון - אם רק הסתכלת ולא שאלת, תשאל אותם אם יש את החומה, אם בטוח אין פשוט תסתכל באיזו חנות השכרה אחרת, זה די קל למצוא את החומה.

trancelover

New member
דווקא יש בבלוקבאסטר..

אולי עבדו עליך בגלל שאתה קטן לך תתבע אותם :) אחלה סרט והביצועים גם שונים ומטורפים

edlessme

New member
תשמע...

כל האלבום הזה נורא פרובוקטיבי ובנוי על עניינים של או שאתה ככה או שאתה ככה... וזה גם מה שהוא עושה בשורות שציטטתה (ארר.. יש לי הקלות..) וגם בwe dont need no education.. וגם בכל מיני חלקים אחרים מהאלבום... ובכלל... הרבה מאוד מהכתיבה של ווטרס היא ילדותית נורא... (דעתי האישית, לא מחפש להתחיל פה מלחמה..)... ופה, בשורות שלך הוא מנסה להביע את הדעה הספק פציפיסטית ספק פלציפיסטית שלו... בקיצר.. אני שם לב שאני סתם זורק פה דברים.. תוצאה של עייפות.. אין לך מה לדאוג... אם הם היו אנטישמים לא היית שומע עליהם...כמו שלעולם לא שמעת על אומן גיזען אחר שהגיע לדרגות סלבריטאיות בינלאומית...

trancelover

New member
למה לא רשמת את כל מילות השיר..

אם אתה ממשיך לקרוא אתה מבין שהכל בעצם מה שעובר בראש של הדמות הזאת שחושבת את הכל, היא על סמים והכל מתערבל בראש של פינק עד השיא ובשיר זה מגיע ב"..STOP", השיר בקטע הזה הוא יותר כללי מדווקא המשפטים שציטטת ויש בו אזכור של עוד כמה רודנים, וכל מהשעובר לו כל הסרט בראש שלו בא מבדידות שמביאה לפאשיסטיות ולהרס אנושי, זה חלק ממה שעובר לדמות בראש האישיות ההרסנית שכבר זורמת לו בראש עד שזה יותר מידי עד שההששפעה של הסם דועכת לפי מה שהבנתי ובשיא הואמבין שכל מה שחסר לו זה חופש שהוא כלוא בעצמו עדעכשיו סגור.. השיר בכללי מתייחס לאגו האנושי הזה של לאומיות של פאשיסטים כאלו בהיסטוריה באופן כללי והוא כלכך אנטי כל זה אתה רק צריך להבין אותו

למעלה