יש לי שאלה בשבילכם....

leor100

New member
יש לי שאלה בשבילכם....

שלום לכם אני בן 19 ונהרגו לא קצט אנשים ממשפחתי בשואה ואומנם לא הייתי קרוב לזה כמוכם אבל רק להזכיר את המילה נאצים באותו משפט עם צה"ל מעביר בי זעם וכאס גדול... רציתי לשאול אותכם מה אתם חושבים על ההשוואות שעושים אנשים מהשמאל בין צה"ל והנאצים , מעליב מכאיס, איך אתם מרגישים ? חיבוק גדול *ליאור*

EYהודית

New member
שלום ליאור, ברוך הבא../images/Emo140.gif

אנחנו נכנסים פה לויכוח פוליטי... ואני לא חושבת שזה המקום. יש השוואות לתקופת הנאצים גם מימין וגם משמאל, כל צד מנצל את זה לאינטרסים שלו. אני לא אוהבת את זה, כי אין מה להשוות בין אז לעכשו. עכשו, בסופו של דבר, זו מלחמה על טריטוריה, ואז... זה היה משהו אחר לגמרי!!! יהודית

לדעתי אין כאן ויכוח פוליטי

מי שעושה השואה בין הקלגסים הנאצים בשואה לבין חיילי צה"ל הוא מתועב. בעיקר אם הוא יהודי.

1זהבה

New member
השוואה שלא במקומה

חיילי צה"ל הם היו פעם ההורים שלנו, הבעלים שלנו והיום הילדים שלנו, אחים שלנו בקיצור כולנו ביחד חיילי צה"ל גאים במדים וגאים לשרת את המדינה שלנו. צריך לחזק את ידי החיילים ולא לייאש אותם כי אנחנו "בונים עליהם" את בטחוננו והם עושים עבודה קשה בתנאים קשים ועומדים בהרבה דילמות. ואולם כל אזרח יעשה את תפקידו בזמן המתאים וכך אחרים יהנו באותו זמן מתקופה שקטה פחות או יותר. שואה - להבדיל אלף הבדלות היא : מנגלה עושה ניסויים בנשים וגברים אנשים אוכלים קליפות תפוחי אדמה מפחי אשפה סבונים שעשויים משאריות אדם עשן שיוצא מביתנים וממשרפות מחנות ריכוז עם תאי גזים רעב ודיזנטריה ושאר צרות ..... זוועות ועינויים איך אפשר בכלל להשוות בין מה שעושים חיילי צהל לנאצים ??????? מזעזע פוליטיקאים המשווים בין שני דברים שונים אלה לא מבינים שהם מביאים עליהם דחיה מחלק מקהל היעד שיכול להצביע עבורם........ חיילי צה"ל הם מקור לגאווה בשבילי. שרתתי בחיל האויר ואני גאה במה שעשיתי שם. צה"ל הוא התקווה שלי. זהבה

leor100

New member
אני חושב שמישהו צריך לצעוק די

לקרוא בתקשורת לכל אלה שעושים את ההשוואה על טפשותם ולדעתי עם אין ניצול שואה שיכול לעשות זאת אז אתם תהיו האנשים הכי מתאימים בשביל להביא לגועל הזה סוף... מסכימים ?

ישרון

New member
גימוד השואה

יש נטייה מגונה לגמד את עצמת השואה על ידי שימוש ציני ותכוף בהקשרים לתקופה החשוכה ההיא. לדעתי כל מי שמשתמש בדימויים מהשואה מימין ומשמאל ללא כל הבדל חוטא ומחטיא בכך שהוא גורם לזילות הנושא. רבים מחברי הכנסת נוהגים להשתמש בביטויים השייכים לתקופה כמו ילדי גן המקללים,ביטויים כגון קאפו,תעמולה נוסח גבלס ,קויזלינג, תעמולת שטירמר,הינם דברי חולין בתולדות הפרלמט הישראלי. אני באופן אישי נוהג לשלוח מכתבים לחברי הכנסת המשתמשים בבטויים כגון אלה ,ניתן לעשות זאת על ידי כניסה לאתר הכנסת שם מופיעים תאי הדוא"ל של חברי הכנסת .

למעלה