יש לי שאלה...ג'סטין מעשן??

icetea

New member
אממממ

אני חשבתי שכן ואז אמרו לי שלא ושהוא ממש נגד עישון.... קמרון מעשנת...

icetea

New member
אההה ו...

אם את שואלת אותי לדעתי הוא לא מעשן

אני לא חושבת.

הוא ממש דואג לבריאות שלו אז לא נראה לי שהוא מעשן. זה לא הגיוני. עכשיו אני בטוחה בעצמי,אני בטוחה שהבנאדם לא מעשן.לא יכול להיות מצב כזה בכלל. סיגריות?-אין מצב!

הוא לא../images/Emo24.gif../images/Emo113.gif

ג'סטין שומר על הבריאות שלו
מ=ו=ש=ל=ם=!

tomigirl

New member
אבל אמרו פעם ......

שתפסו אותו מעשן עם פארל...ולא ידוע מה חושבים שזה חשיש.... אל תתנפלו עליי זה היה בגיא פינס

אין סיכוי!../images/Emo113.gif

ג'סטין לא נרקומן.... נכנסתי פעם לאיזה אתר והיה כתוב שם שנלי נתן לו סמים (נלי הכושי עם הפלסטר על הלכי)אבל ג'סטין אמר שלא תודה! אז אם הוא אמר לו לא תודה אז בטוח שגם לפארל... ג'סטין כחם ושומר על הבריאות שלו

הסיפור שלך לא מדויק כל כך...

נלי הציע לג'סטין סמים, ג'סטין הסכים לקחת אותם. כשעצרו את נלי בחשד להחזקה בסמים- הוא הלשין על ג'סטין. בגלל זה הם לא מדברים יותר...

גם הסיפור שלך לא מדויק..../images/Emo113.gif

אם ג'סטין לקח אותם אז את רוצה להגיד שהוא נרקומן?? אז אני יכולה להגיד לך דבר אחד הוא לא והם כן מדברים..

אז הוא עד עכשיו נרקומן??../images/Emo12.gif../images/Emo113.gif

כי עם סמים אי אפשר להפסיק סתם ככה
לקום בבוקר ולא לעשן יותר

Emily ©

New member
בטח שכן.

פעם אחת לא ממכרת כ'כ. הגוף שלך עוד לא מגיע לשלב שהוא צריך את הסם כדי לעבור את היום.

תלוי איזה סם..../images/Emo113.gif

יש סמים חזקים ויש כאלה שלא משפיעים מהפעם הראשונה.... נקווה שג'סטין לקח את החלשים..
חיחיח

moran14h

New member
היא עישן רק מריחאונה

שזה סם קל וכן אפשר להפסיק עם זה ..אפילו אם עישנת יותר מפעם אחת..

אוף הכל בגלל הנלי../images/Emo113.gif

הנרקומן המסריח הזה!!!!!!!!!!!!!!
שימות
אבל הכי חשוב שג'סטוש הפסיק

Emily ©

New member
אויש נו, די לדבר כמו ילדה קטנה.

'נרקומן'? מה הקשר? אני בטוחה שגם ג'סטין עישן עוד הרבה פעמים איתו או בלעדיו וזה נורמלייי. כאילו, לא בהכרח בריא - אבל זה לא קשור לנלי. 'שימות.' מי יודע גם את אולי עוד כמה שנים תנסי..

מה מה קשור??../images/Emo12.gif../images/Emo113.gif

נרקומן הוא בן אדם שעישן/מעשן סמים.. זה ממש לא נורמלי כי הוא יכול להתחיל לקחת את זה קבוע ואז אני לא רוה לחשוב מה יהיה אז הינה משהוא אני לא ינסה כי אני לא מפגרת ואני שומרת על הבריאות שלי...

Emily ©

New member
ככה,

נרקומן זה אחד שצורך קבוע סמים. לא מישהו שניסה פעם אחת, פעמיים, עשר פעמים.
ותאמיני לי שתגדלי שומדבר לא יהיה בטוח, אם תנסי או לא.

למעלה