יש לי שאלה דומה, אך חשובה!

בוקי ש

New member
יש לי שאלה דומה, אך חשובה!

בדומה לשרשור הקודם, אם היית/ה רוצה להשמיע למישהו/י אלבום מסוים של רדיוהד במטרה שיתחיל לשמוע אותם, שידלק, שיתפס, שיסגוד להם בעתיד, מה תשמיע/י? 1.the bends 2.OK COMPUTER 3.אחר (ציין איזה)

polyethylene

New member
the bends.

מבחינתי, כי זה אלבום פורץ דרך בכל מובן שהוא, ו- ok computer הוא פשוט המשך שלו (אמנם לא בסגנון המוסיקלי אבל בהתבגרות ובהתפתחות המוסיקלית שעברה על הלהקה). אז הבחירה שלי היא the bends. ובוקר טוב לכולם !!!

root

New member
מבחינתי בדיוק ההפך מכם..

יש לי חברה, שלא סבלה את דה בנדס, ממש החזירה את האלבום לחנות ולקחה משהו אחר במקום, והתאהבה באמניזיאק וקיד איי, ובד"כ הטעם המוסיקלי שלה אפילו נוטה לכיוון המטאל.. אני לא חושבת שאפשר לקבוע מה טוב להתחיל איתו, מכיוון ששוב אני אחזור ואגיד בפעם המאה האלף - לטעמי האישי, אם היום היו משמיעים לי את דה בנדס לראשונה, לא ממש הייתי מתלהבת... יש להניח, שכן מאוקיי ועוד יותר מהשניים האחרונים. אה, וזו לא רק חברה אחת, כבר נתקלתי בלא מעט אנשים כאלו. יום נהדר לכולם עכשיו שומעת: badly drawn boy - something to talk about

Major Thom

New member
the bends

כי הוא יכול לתפוס מישהו בשמיעה ראשונה. עם אוקיי צריך קצת יותר זמן, במיוחד למי שלא שמע רדיוהד לפני זה

Eclipsed 0

New member
דה בנדס.

הוא גם הראשון ששמעתי כאלבום מלא.. אבל כמובן שזה תלוי באותו אחד במה שהוא מעדיף...

Cruvi7

New member
מניסיוני האישי...

בתור אחד שהשמיעו לו את OKC, וחשב שכל השירים אותו דבר, וחזר אליו רק חצי שנה אחרי...אני הייתי הולך על The Bends.

StormLord

New member
גם לי יש שאלה

למה אתה צריך להשמיע למישהו משהו כדי שהוא יתחיל לסגוד\לעריץ\לחבב אותם אני הכרתי תלהקה הכי אהובה עליי לבד... לא בהשפעת מישהו

בוקי ש

New member
הכוונה הייתה לא לכפות על מישהו

לשמוע משהו ספציפי...אלה להכיר לו איזה דיסק ספציפי שכנראה יכבוש את ליבו וכתוצאה מכך, יעריץ, יסגוד, וכולי...(אולי כמובן) אם לא, אז לא!

Major Thom

New member
כי לפעמים לאנשים אין גישה למוסיקה

מסויימת, שיכול להיות שאם היתה להם גישה אליה הם היו אוהבים. כמה רדיוהד שמים כבר באמטיוי או ברדיו? ואלה מקורות המוסיקה העיקריים, חוץ מאינטרנט, כמובן. אבל בשביל להוריד משהו אתה צריך לדעת שהוא קיים, ולהכיר כמה שירים כדי לדעת שזה לא זבל או משהו - שזה מתאים לך.

shalt5

New member
מנסיון אישי -

לא את אוקיי קומפיוטר.. שזה במפתיע היה הדיסק הראשון שקניתי אי פעם (כשהשני היה של הקורס.. רק לצורך השוואה). כמובן שלא ידעתי אפילו להתחיל לבלוע את כל העושר התוכני והמוזיקלי שלו, שלא לדבר על לעכל... לגמרי לא הייתי ראוי לו.. התחלתי לפענח אותו רק אחרי שכבר עשיתי התמחות ראשונית על דה בנדס (שקניתי בערך שנתיים אחריו) ולמרות שכבר עברו כמה וכמה שנים, גם לא הייתי ממליץ על קיד איי או על אמנז´יאק, כי לדעתי הם מחמיצים את המהות האמיתי של רדיוהד (ובאותה הזדמנו, תחינה נרגשת: תחזרו, תחזרו, בבקשה - תחזרו לרוק!!!!! אהבתי את "אידיוטק" ואת "יו אנד הוז ארמי", אבל הספיק לי, בחיי).. אז התשובה שלי תהיה, וזה אולי יפתיע חלק מכם, בעיקר בגלל שלא ראיתי אליו הרבה התייחסויות - דווקא את פאבלו האני, ובעיקר את "ריפקורד", "יו", ו"אניוואן קאן פליי גיטאר ". אחלה מלודיות, מאוד קליט, מאוד לא רדיוהדי במלוא מובן המילה, אבל מסדרון טוב לשאר האלבומים של רדיוהד... ובכלל, אם יש איזהו דיסק שכדאי להשמיע למישהו במטרה לחבב עליו את רדיוהד, זה כמובן "שואוביז", הראשון של מיוז... =) peace and love Nati ~~~~~~~~~~~~~~ So where do the ducks go in the winter?

StormLord

New member
אל תשמיע מיוז לא כדאי

מיוז הרבה הרבה יותר רעשניים מרדיוהד ואם הוא אוהב יואהב את הרעש אז רדיוהד פשוט תיהיה אכזבה חוץ מכמה שירים (ואני מדבר באופן אישי)

Yael Floyd

New member
המממ....

נראה לי שהייתי נותנת את THE BANDS מצד שני, אני יודעת שאני שמעתי רדיוהד כשהורדתי הרבה שירים למחשב creep כמובן הכרתי ממזמן אבל דרך איש מסויים שתמיד שלח לי את המילים של השירים (רובם מthe bands וok computer ) התחלתי להוריד ולשמוע אבל זה לא ממש נתפס אצלי עד שקניתי את KID A אז... פשוט לדחוף בכל הזדמנות את השירים הישנים-ישנים ואת הדיסק KID A שאצלי לפחות, תמיד מכניס אותי למן אקסטזה כזאתי....

למעלה