יש לי שאלה דחופה מאוד אפילו!

אמבר 14

New member
יש לי שאלה דחופה מאוד אפילו!

אני וחברה שלי החלטנו לראות סרט מפחיד ביום שישי. ורציתי להתייעץ אתכם מהו הסרט הכי מפחיד (!!!!!!!!) והכי טוב (!!!!!!!) שאתם ממליצים לנו עליו. זה דחוף כי אנחנו צריכות זמן כדי להוריד אותו. תודה מראש

itamar argaman

New member
הצעות

פסיכו הישן הניצוץ מגרש השדים נבואות איש העש וזהו לדעתי, לא עולים לי עוד בראש...

זונע

New member
נבואת איש העש

=הסרט הכי משעמם בעולם. אני עדיין מתחבט בשאלה האם הוא בכלל סרט אימה... אני ממליץ על שלושה סרטים, בכל אופן: הצלצול רוז רד איט(IT)

itamar argaman

New member
נבואות איש העש, סרט משעמם??

אתה ממליץ לה על IT?! הסרט הכי מחורבן שקיים... הקטע עם העכביש קצת הפחיד אותי, סתם סרט אדיוטי.. נבואות איש העש הוא אמנם מותחן פסיכולוגי, אבל הוא מפחיד כמו איזה לא יודע מה, הוא מצמרר ומלחיץ לעאללה!!

VAMPhantom

New member
ראשית, רצוי מאוד לא לציין ש...

יש לך בתכנון להורידם
עכשיו להמלצות: סרטים חדשים בהחלט, סרטי אימה מובחרים (שאגב, לא ידועים כל-כך כי יצאו ל-DVD מייד) the ghost of edendale Vampiyaz 11:11 the gate romasanta snakehead terror frankenfish

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif אחרי צפייה חוזרת

אני ממליצה לא כל צל של ספק, על אפקט הפרפר. פשוט סרט שהשאיר אותי מרותקת על הכורסא במשך כמה דקות אחרי הסאונדטראק.

זונע

New member
אפקט הפרפר..אממ...

חוץ מזה שזה סרט גאוני, הוא באמת מבהיל קצת, לפחות בהתחלה כשלא מתרגלים עוד. לא הייתי ממליץ עליו כסרט אימה, אבל בתור סרט מתח הוא מספר 1 ללא שום ספק! פשוט סרט גאוני.

avshalomariel

New member
השאלה היא...

כבר התנסיתן? - הניצוץ מגרש השדים הצלצול פסיכו הראשון לא התנסיתן? - פרויקט המכשפה פסיכו הראשון יום שישי ה13 (למרות שאני מזהיר מפני הכי ישן)

13 רוחות - Thir13en Ghosts, התא

ואואוו מפחיד... מבהיל.. מלחיץ- קצת מזכיר את קיוב... התא הוא קצת יותר פסיכופטי... זה עם ג'ניפר לופז..

itamar argaman

New member
כמה דברים...

זה סרט מטומטם.. (ראו ביקורת שכתבתי במאמרי הפורום) וג'ניפר לופז לא משחקת שם... זאת שאנון אליבט, שר שיחקה בקומדיות כמו "אמריקן פאי" ו"ג'יי ובוב השקט מכים שנית"... והן די מזכיר את סרטי "קיוב".

אולי זה לא סרט גאוני אבל...

הוא מפחיד, יש הרבה 'קטעים מבהילים והדמויות נראות אמיתיות וג'ניפר לופז משחקת בתא... לא ב13 רוחות... וזה סרט פסיכייייי

למעלה