יש לי שאלה דחופה מאוד...

יש לי שאלה דחופה מאוד...

(לא האמנתי שאני אגיע ליום הזה...) אני צריך לעשות כביסה (אמא שלי בחו"ל שבועיים). רוב הבגדים שלי כהים (פריק-wannabe שכמותי). בשבוע שעבר כבר עשיתי כביסה כהה אחת, והכל יצא בסדר (למרות שהבגדים לא הריחו מי-יודע-מה)... עכשיו יש לי גם את הכביסה הכהה של השבוע שעבר וגם את הכביסה הבהירה שלי מהשבוע. זה ברור לי ב- 100% שאני לא אוכל לכבס, ביחד עם הכביסה הכהה, חולצות לבָנוֹת. אבל מה הנוהל בנוגע לחולצות בצבע תכלת? ומה עם מדים ובגדי צבא שונים? יש הוראות מיוחדות בנוגע אליהן? (כפתורים או משהו?). לא שאני רואה את עצמי מכבס את הבגדים של אחי, אבל הכל פתוח - עוד לא מאוחר. ושאלה אחרונה - בכדי למנוע טעויות - שמים 2 כפות של אבקת הכביסה וכוס אחת של המרכך, בשביל מכונה שלמה, נכון? אני מצטער על הבהילות והדחיפות - אין לי בגדים ואני צריך לצאת! תודה!

נועם שים לב

תכלת טריקו ומדים וכל שאר הצבעוניים שים ביחד ללא חשש שים כף אבקה או טבליה אחת וכוסית אחת מרכך,לא צריך השרייה ולכן כפית אחת מספיקה... לבן זה לבן שולט ואל תכניס צבעוני.... בהצלחה נועם....

נועם.. הרגת אותי מצחוק..

נראה לי שאני פשוט לא אכבס אם אני אהיה במצב שלך כי כל הבגדים יצאו בצבעים מוזרים
בהצלחה במשימה

Laundry Service... ../images/Emo13.gif

אז זהו. המשימה הושלמה. אני כיבסתי את הבגדים שלי. וממש כמו השיר של שאקירה, מתוך הדיסק Laundry Service: "Underneath Your Clothes There's an endless story There's the man I chose There's my territory And all the things I deserve For being such a good girl honey" הכביסה שלי יצאה נקייה. בכל מקרה, אני מצרף להלן ארבע תמונות קטנות של מצב הכביסה, אחרי הכביסה. משמאל למעלה, עם כיוון השעון: 1. מכונת הכביסה. Bosch. אחלה מכונה. כמו-כן, ניתן להבחין באטבי כביסה. 2. המצב באזור "חבל הכביסה", בעוד החלון הסגור. 3. הדלי איתו שטפתי את הבית. נהפכתי לעקרת בית דאמט. הוא תלוי בכדי להוציא את המים ממנו. אם הוא יפול על ראש של מישהו, אני אחטוף תביעת נזיקין שהשטן לא ברא. 4. המצב באזור "חבל הכביסה", בעוד החלון פתוח. אנשים עם ראייה מפוקחת ואנליטית יוכלו להבחין בבגדים התלויים על החבל. תודה רבה למיקי שעזר לי!

חןשסק

New member
גם לנו יש את אותה מכונת כביסה!

נדמה לי
*הולכת לבדוק* לא, גם שלנו בוש, אבל יותר משוכללת, עם יותר ציורים וכל מני.

חןשסק

New member
כשההורים שלי היו בחו"ל ואני עשיתי

כביסה, אמא שלי אמרה לי לחלק את הכביסה לפי צבעים (לבן, כחול/תכלת, שחור, אדום וכו'.) ומה שאני יודעת שלא מוריד צבע (מגבות, תחתונים ישנים <זה נשמע גרוע, תחתונים ותיקים
> וכל מני), וככה לא היו בעיות
בהצלחה , וכל הכבוד לך

למעלה