יש לי שאלה דחופה

נושקה

New member
יש לי שאלה דחופה

לפני שלוש שנים עברתי ניתוח בריאה ששמו בישראל פנומוניה טורקס: ז"א ששתי בועיות אויר בריאה התפוצצו לי וכיווצו את הריאה מסיבה שלא נראת לעין. ולעיקר: האם יש סיכוי שאני אוכל מתישהוא בעתיד לצלול ז"א לעבור קורס צלילה, כיוון שעשיתי צלילת הכרות לפני שנה וחצי אבל זה רק 6 מטרים מתחת לפני המים - לא כמו בקורס. אם מישהו מבין - בבקשה ענה לי האם זה מסוכן במצבי לצלול ( למרות שהמנתח אמר שאני בריאה לחלוטין) או שאני יכולה לעשות את מה שאני חולמת לעשות כבר שנים?

שי רוט

New member
תשובה לשאלתך

נושקה , אף אחד אינו יכול לענות לשאלתך , מלבד רופא צלילה מסוגל לבחון את השאלה . אני מציע כי את הדוח הרפואי ואו חוות דעת המנתח יבחן רופא צלילה מוסמך בלבד. שי

נושקה

New member
הייתי פשוט לחוצה לתשובה

אני בספק אם איזשהו רופא יסכים לתת לי לצלול, אבל תודה בכל אופן אגב, יש לך מושג איפה מוצאים רופא צלילה מוסמך באיזור המרכז?

חבל על זמנך -לפנות לדר´ אלפרין ישר

הוא היחידי שיכול לטפל בברור בעיה כזאת בתוקף מינויו כרופא הרשות. ממליץ לגשת אליו עם צילום חזה עדכני תפקודי ריאה, ואנלאיודע מה הגיל שלך יתכן מבחן מאמץ אקג CT ןכל מידע רופאי אחר והיסטוריה רפואית. אני בטוח שהוא ינסה לעזור.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אולי הוא מתכוון לאלפרון ?

גם הם יודעים לפתור כל בעייה. ו ב ב ח י " נ

Pnumothorax

ספונטני, הוא אחד המצבים הרפואיים המחייבים פסילה תמידית לצלילה, על פי החוברת "מחלות ומצבים רפואיים הפוסלים לצלילה ספורטיבית" של רשות הצלילה.

למעלה