יש לי שאלה דחופה !!!

יש לי שאלה דחופה !!!

שלום לכולם, אני צריכה שמות של אונקולוגים מומלצים רצוי באזור המרכז (אבל גם בכל מקום אחר בארץ)!!!! שמעתי שבתל השומר יש טיפול טוב. אני צריכה את המידע בדחיפות, אנא ענו לי בהקדם האפשרי !!!! יום טוב גילי

שלום גילי

גילי שלום. אם את רוצה לקבל תשובה רצינית, כדאי שתצייני את המיקום (בגוף) של הבעיה- יש סוגים שונים של התמחויות במחלה, לכל אזור אונקולוג מומחה משלו. מאחלת הרבה בריאות לך וליקיריך. אילת.

טוב אני אנסה לפרט....

תודה לאילת החן על ההערה, ואני מנסה לפרט: בת דודה שלי חיה בצרפת, חלתה בסרטן מלומה, שהתפשט בחלל הפה ובאף, ועכשיו לכל הגוף, היא טופלה בחו"ל, והשבוע היא רוצה להגיע לארץ למספר ימים וחייבת להיות במעקב של אונקולוג (פרטי, או ציבורי) במשך השהות שלה בארץ. שמעתי על בית חולים תל השומר דברים טובים, האם תוכלו להמליץ לי על אונקולוג טוב? בהקדם האפשרי???? גילי

מיליתו

New member
אני מניחה שאם זה רק למעקב

אז כל אונקולוג יכול לעזור. לא צריך מומחה גדול כי הוא לא קובע את המשך או אופי הטיפול. אני מניחה שהיא רק צריכה מישהו שיסתכל על ספירות דם או תגובות לטיפולים, ולא ממש לטפל בה. במקרה כזה היא יכולה לפנות פחות או יותר לכל מכון (אם היא אזרחית ישראלית ומבוטחת בביטוח לאומי) היא יכולה לפנות לקופ"ח או כל בי"ח. הבעיה היא שבבית חולים לא יקבלו אותה משום מקום, והיא תצטרך לעבור דרך חדר מיון. אם היא זקוקה לבדיקה ספציפית, ניתן לעשות אותה במעבדה פרטית, ואף לפקסס תשובות לרופא שלה בחו"ל. אני מקווה שעזרתי במשהו, אפילו שאני לא מכירה כל כך אונקולוגים מהמרכז.

מיליתו תודה על המידע

כן, היא רוצה לדבר עם אונקולוג (אפילו פרטי) לפני שהיא מגיעה לארץ, למיקרה חירום כלשהו, ולא לטיפול מסויים פה בארץ. מאוד עזרת לי, המון המון תודה !!! גילי

אונקולוג מדהים

שטיפל בי הוא ד"ר מרשק מבית החולים בינלינסון שהוא אונקולוג של ראש צוואר ואא"ג. ממליצה עליו בחום רב מאוד.

למעלה