יש לי שאלה....דיאטה

shelycat

New member
יש לי שאלה....דיאטה

מישהי ניסתה את דיאטת חרמון-מן (זו עם הדיקור באוזן) ויכולה לספר קצת רשמים עליה?

פטל22

New member
בת דודה שלי נסתה../images/Emo85.gif

בת הדודה שלי נסתה ו...אני לא יודעת אם להמליץ לך על זה או לא כי כן היא ירדה במשקל היא ירדה 30 קילו היא מידה 38 אחרי אני חושבת חצי שנה או פחות אבל....ויש אבל גדול יש לה נשירת שיער, יש לה בעיות במחזור החודשי היא מצדה לא רוצה עוד ילדים אז זה ממש לא איכפת לה העיקר שהיא רזה.... זו דיאטה קשה שבוע רק גבינה ומלפפון
כל שבוע זה משהוא אחר היא מתה שתגיע כבר מסיבת הבת מצווה של הבת שלה כדאי להפסיק את הדיאטה כי זו בעצם השיטה שהיא התחילה איתה אני לא חסידת הדיאטות אבל אני חושבת שהכל צריך לעשות בהדרגה וע"י שינוי באורך החיים והאכילה ולא דיאטה דיאטה והבן אדם סובל שיהייה לך בהצלחה
(זה מה שאני אוהבת לאכול....)

דוקא היה על זה דיון כאן

לא מזמן. תעשי חיפוש לפי "חרמוני" או דיאטה. פירטו כאן ממש את כל הדיאטה (לא זוכרת מי, סליחה)

nreut

New member
תגובה

אני לאחר 3 חודשים של הדיאטה בהן השלתי 13 ק"ג שנשארו לאחר הלידה... אני ממשיכה עכשיו כדי להוריד עוד קצת. הדיאטה לא קלה אבל עובדת, הצוות במרפאה בה אני מבקרת (רמת גן) נחמד ומקצועי מאד!

בעלי עושה אותה כעת

אך בלי הדיקור. הוא פשוט עושה כל שבוע את התפריט השבועי (קיבלנו את התפריטים מחברה) ועכשיו הוא בשבוא השלישי וירד כבר 4.5 ק"ג
כל הכבוד לו. חברה שלי כבר עושה את הדיאטה חמישה וחצי שבועות וירדה 8.5 ק"ג. אני יודעת ממנו שהשבוע הראשון הוא הכי קשה ואח"כ קצת פחות. אם תרצי אני אשלח לך במייל את התפריט.

odeia

New member
חגית, את יכולה בבקשה לשלוח לי

למייל את התפריטים בבקשה?

המלצה על דיאטה...

שמעתי על דיאטת חרמון, לא ניסיתי. כרגע אני בדיאטת הלחם של אולגה רז והולך לי שגעון!!! זו פעם ראשונה בחיי שאני עושה דיאטה והיה לי חשוב לא לסבול מרעב, לא לפגוע בהנקה ובעיקר לא להרגיש "בדיאטה". ממליצה בחום!

נונינה

New member
אחותי עשתה וירדה יופי.....

אבל בעלי בעיות איזון הורמונליות או רגישות הורמונלית צריכים להיזהר כמו מאש.......

למעלה