יש לי שאלה די מסובכת..

יש לי שאלה די מסובכת..../images/Emo70.gif

לחברה שלי יש חבר, , יש ביניהם אהבה גדולה,מסתדרים מצויין,מקסימים יחד וכולם רק מקנאים בהם, זוגיות מושלמת. הם ביחד כמעט חמישה חודשים ולפני חודשיים התחילו לקיים יחסי מין מלאים. והיא לא נהנית בכלל מהחדירה,אלא רק מאוראלי. היא טוענת שבגלל שהאיבר שלו קטן יחסית,היא לא מרגישה אותו, וזו הבעיה, לא הוא, האיבר. היו לה בעבר חברים וסטוצים שגרמו לכולם רק לקנא. והיא לא יודעת מה לעשות, כי מצד אחד היא אוהבת אותו ומצד שני היא גם מאוד אוהבת סקס ואוראלי לא מספיק לה. יש לציין שהבחר לא ממש מודע שהבעיה היא אצלו, גם אין טעם להגיד לו את זה, הוא יפגע. מה תוכלו להציע בשבילה?

duduamar

New member
היא חייבת לדבר איתו.

אין מה לעשות בקשר לגודל האיבר, אבל מה שכן אפשר לעשות - אם יש ביניהם מספיק פתיחות זה לדבר על זה, ואני בטוח שישנן דרכים אחרות שבהן הוא יוכל לספק אותה.

seeyou

New member
אם היא האמת אוהבת אותו-../images/Emo8.gif

אם האיבר שלו קטן יחסית-שתקנה ויברטור... בחורה נכנסת לבית מרקחת ושואלת... יש לכם קונדומים? הרוקח שואל כן ,איזה מידה? XXL עונה הבחורה... כן כמה את צריכה לקנות? עדיין אני לא קונה,אני רק רוצה לחכות למישהו שיבקש לקנות? מצד שני,כאשר מתרגלים למידות גדולות,עם הזמן גם המידות הגדולות הופכות לקטנות... בחורה נכנסת לחנות אביזרי מין ורוצה לקנות ויברטור... המוכר,בחור צעיר,מגיש לה מבחר גדול מסתכלת וחושבת קצת...לבן היה לי...שחור,בטח...עד שבסוף היא רואה בפינה של מדף משהו מיוחד!עם רשת... זה לא היה לי....ורוצה לקנות... מאחר ולא היה מחיר עליו, שואל הבחור את המנהל....בכמה למכור את התרמוס.... keep smiling יוסי

JONE BOY בת

New member
ואולי לנסות לשנות תנוחה

ישנן תנוחות שבהן החדירה עמוקה יותר והחיסרון של הקוטן לא מורגש

seeyou

New member
ישנן תנוחות שמשפרות את ההרגשה

של האישה אבל לא את המציאות! הבורא או הטבע לא לקח בחשבון שבני אדם יעשו שימוש באברי מין מעבר למה שניקבע "פרו ורבו"... יוסי

ramib6

New member
היא יכול ללמוד

לענג אותה בעוד דרכים נוספות וכמו כן יש תנוחות בהם מגיעים יותר עמוק רמי

למעלה