יש לי שאלה האים גלולות למניעת הריון

טלי19881

New member
יש לי שאלה האים גלולות למניעת הריון

מעלות את צפיפות העצם?

טלי19881

New member
לקחתי אסטרופם כמה ימים ואני סובלת מכאבי ראש

נוראיים ואני לא יודעת מה לעשות כבר

טלי19881

New member
תגידי לי אין לך מה לעשות בחיים?

שאת נימצאת פה כול היום באתר ועוקבת אחרי מה שכול אחת ואחת כותבת וגם מגיבה בטיפשות לא נימאס לך להוציא את הרעל שלך? מה עד כדי כך ממורמרת בחיים שלך חמודה?

טלי19881

New member
את לא ממורמרת מהפורום חמודה

את ממורמרת מהחיים הממורמרים שלך את לא תרגישי טוב עם עצמך כי את בן אדם ממורמר בן אדם ממורמר כמוך אף פעם לא ירגיש טוב עם עצמו ובן אדם ממורמר כמוך ינסה לגרום לאנשים אחרים גם להיות ממורמרים תישבי פה כול היום ותעקבי אחרי ההודעות שאני רושמת אני שמחה שמצאתי לך תעסוקה יא חסרת חיים שכמותך חחחח

צודקת מאוד קשה לי בחיים

שיש לי שני הורים מאוד תומכים ואחים אוהבים ומשפחה מחבקת ובן זוג שמחבק אותי כל לילה ומספר לי כמה אוהב אותי.
וכן לימודי הרפואה שיתנו לי בעתיד מקצוע מכובד עם משכורות טובות.
כמו שאמרתי, מאוד קשה לי בחיים.

טלי19881

New member
נו ומה גם ההורים שלי תומכים בי ואח שלי אוהב

אותי אבל אני בן אדם טוב אין לי אופי ממורמר כמו שלך ודיבור כמו שלך את יודעת למה ? כי לי טוב בחיים בן אדם שטוב לו בחיים מפרגן ועוזר לאחרים ובן אדם שממורמר כמוך מיתנהג בידיוק כמוך ורושם כאן תגובות כאלה מגעילות ולא יפות לאנשים זה כניראה ביגלל שיותר מידי "טוב לך בחיים חמודה" את כנראה חמודה שלי לא עברת עדיין הרבה דברים בחיים ביגלל זה את מדברת ככה את חושבת שההורים שלך תמיד יהיו לצידך ותמיד יהיה לך טוב בחיים אבל ברגע שתיראי שבחיים לא הכול וורוד וטוב כמו שאת חושבת שציתטרכי להיתמווד עם השינוי שלך ולעבור גם ביקורת והרבה דברים בדרך אז אולי תיזכרי את כול אותם הדברים שאת כתבת פה לאחרות ותביני שאת עוברת בידיוק את מה שאנחנו עברנו ותירצי שיהיו לך חברות שיעזרו לך יתמכו לך אבל עם דיבור ואופי כמו שלך את תאכלי להיות רק חבר שלך עצמך.

תלמדי לכתוב עם סימני פיסוק.

או שרק את הרגליים את יודעת לפסק.
לא טרחתי לקרוא תתגובה שלך. היא בטח מלאה במירמור
..
את מודעת לזה שאנשים כמוך ידברו ככה רק מקנאה.
אז חאלס לקנא חמודה. וחאלס להכחיש.

יו איפה

New member
תשובה קצרה - לא ממש.

תשובה ארוכה - אסטרופם היא לא גלולה למניעת הריון.
אסטרופם מכילה אסטרדיול שכהורמון מין עיקרי בגוף שומר על צפיפות העצם.

אם היה חסר לך תקופה מסוימת הורמון מין ברמה מספקת אז כנראה שזה השפיע על צפיפות העצם שלך.

אם רק החלפת טיפול הורמונלי יש סיבה טובה שהגוף יגיב בצורות שונות לאיזון שונה של ההורמונים וזה ישפיע בצורות מגוונות.

את כמו תמיד מחליטה בעצמך על שינוים בטיפול ההורמונלי, ואז שואלת אותנו אם מה שעובר עליך זה בסדר או מה... אני מקווה שאת כבר קבעת תור לרופא/ה שלך כדי שיענו לך בצורה רשמית על השאלות הרפואיות ויזכירו לך ששינויים כאלה לא עוברים ללא טלטלה כזו או אחרת על הגוף.

למעלה