יש לי שאלה: האם ויקיפדיה מקור אמין??

regiof

New member
יש לי שאלה: האם ויקיפדיה מקור אמין??

נכנסתי לאתר (באגנגלית של ויקיפדיה , ושם נכנסתי לקטגוריה של חומרים שמייקל כתב/הלחין, מתברר שלפי הטבלה שמצויינת שם יותר מ- 20 שירים נכתבו בשנת 2009 - בדיוק בתקופת החזרות ל 50 ההופעות המתוכננות, ידוע שמייקל הוא מלך - אבל עדין לעבוד על 20 שירים באותו זמן??? במיוחד שיש אומרים שמצב הבריאות שלו היה לא הכי טוב, לא ישן מספיק וכו' ,,, מה אפשר להבין מזה??

abigaillovesmj

New member
יחסית כן

עקרונית זה מקור שאפשר להסתמך עליו אבל יותר כנקודת התחלה שממנה אפשר להרחיב עוד. עדיף תמיד לראות מה המקור שממנו המידע נלקח (הם כותבים את זה) ואז ללכת אליו.

regiof

New member
אז אם ככה , מה דעתך לגבי זה

שבשנת 2009 מייקל כתב והלחין יותר מ 20 שירים (חמישה חודשים לפני המקרה) - זה משהו שיכול להיות הגיוני, עם כל ההכנות לקראת 50 הופעות של THIS IS במיוחד שהוא סבל מחוסר שינה וכו'.

EB10000

New member
גם אורטגה העיד שהוא היה מאד עסוק בכתיבה

מייקל לדעתי היה יותר להוט ונרגש מכל החומר שרץ אצלו בראש לקראת אלבום חדש מאשר מההכנות למופע. הוא לא רצה את המופע הזה, אבל היה חייב בגלל הקשיים הכלכליים. הוא הבין שהמופע הוא צעד חשוב לשיקום הקרירה שלו והכנה חשובה לקראת הוצאת אלבום חדש. למרבה הצר בגלל ההכנות למופע הוא לא הספיק להקליט שום דבר מהחומר החדש, אחרת סיני היו עושקים אותנו עם מספר לבומי אוסף כמסר השירים שהספיק להקליט...

Golden crown

New member
לאורטגה היו עוד כמה דברים להעיר עליהם

ומי שקרא את ההודעה שכתבתי על הכתבה ששודרה בטלויזיה בחודש שעבר יודע על מה אני מדבר, אני לא אחזור על הדברים האלה.
חשבתי שהוא שבאמת אכפת לו ממייקל, ומסתבר שלא.

regiof

New member
על איזה כתבה מדובר?

לפי ויקיפדיה רשימת השירים מאוד ארוכה, יש מקור נוסף שמדבר על יותר מ 50 שירים, זה פשוט נשמע בלתי אפשרי ב5 חודשים לכתוב כמות כזאת של שירים אלא אם היה לזה סיבה. האם זה היה אופיני בשבילו לכתוב בשנה כמות גדולה של שרים או שזה רק ב2009? מדהים!

משהו עבר על הרשימה שאני מדברת עליה??

Golden crown

New member
כן אני מכיר את הרשימה היא התפרסמה מזמן

הכתבה הייתה בערוץ 10
דברי איתי בפרטי או בפייסבוק, אני אגיד לך מה באמת נאמר שם, לא משהו שכדאי לכתוב כאן

regiof

New member
אני אשלח הודעה בפייסבוק

רק סורי על השאלה , אבל מה השם שלך?

abigaillovesmj

New member
אני מאמינה לזה

מייקל היה כותב 60 שירים לכל אלבום ואז בוחר ביניהם. ממה שאני יודעת על הכתיבה שלו אז כל הזמן היו לו לחנים ומילים בראש. זה נשמע לי הגיוני. השירים נמצאים בטח בשלבים שונים של גימור ואולי רובם לא גמורים כמעט בכלל. אבל אני מאמינה שהוא כתב והלחין יותר מ-20 שירים בחמישה חודשים.

למעלה