יש לי שאלה: הישתמשתי ביין אדום שהיה בהקפאה

gafal1

New member
יש לי שאלה: הישתמשתי ביין אדום שהיה בהקפאה

לבישול נתח בשר השאלה היא: האם בתהליך ההקפאה האלכוהול היתנדף? זאת כי שכחתי לבשל בסיר פתוח.
 
האלכוהול לא מתנדף בהקפאה, אבל

לא רואה סיבה לדאוג. רובו מתנדף בבישול גם בסיר רגיל סגור. (בישלת בסיר לחץ?)
 

milch

New member
תפקיד האלכוהול

בבישול בד"כ להדלק. גם אם לא, ממילא הוא מתנדף ונשאר המשקה שאותו אנחנו מעונינים להחדיר לתבשיל. הקפאה לא מנטרלת אלכוהול, וודקה, לימונצ'לו וכד', שומרים במקפיא. אלכוהול לא קופא.
 

gafal1

New member
תודה רבה!לא בישלתי בסיר לחץ. קראתי באיזה

פורום אוכל שצריך להשאיר את הסיר פתוח קצת כשמבשלים ביין אחרת מחמיץ.
 
למעלה