יש לי שאלה, הכותרת של הקבוצה הזו היא,

יש לי שאלה, הכותרת של הקבוצה הזו היא,

לא כמה בשביל להשמיץ את טורקיה, היא נועדה למטרת היכרות עם טורקיה והתרבות וגם לדווח מה קורה שם, אבל מפה ועד סתם לרשום דברים לא נכונים המרחק גדול,
לפני כחודשיים היו אצלי באיסטנבול כמה זוגות של חברים, הסתובבו בשווטקים, דיברו עבירת ולא הייתה כל בעיה, ההפך
באחר הערבים החכנו לאכול דגים בקדיקוי יש שם רחוב של מסעדות דגים, ובין כוס ראקלי לשני, שרנו בערברית, ולא רק בעברית אלא גם את השיר תל אביבי כך שלאף אחד לא היה ספק מי אנחנו, היו שם במסעדות אלפים רבים של אנשים מי שמכיר את המקום יודע
כך שצריך לרשום גם את זה

טליה ג

New member
אתה צודק לגמרי

רוב הטורקים לא שונאים ישראלים, ואפילו להיפך, רוב העוסקים בתיירות והסוחרים מתגעגעים לתיירים מישראל! עם זאת, בכל פעם שארדואן שוב נתקף באובססיה נגד ישראל (זה קורה לו מדי פעם), תמיד קיימת סכנה שההסתה שוב תסחוף גם את האיש ברחוב, וזה לא בדיוק נעים להיות ישראלי בטורקיה בימים נפיצים כאלה. מה שכרגע מפחיד אותי יותר זו סכנת הפיגועים מצד דאעש או המחתרת הטורקית. זה נכון שבשום מקום בעולם לא בטוח עכשיו, גם לא בפריז, ברלין או לונדון, ובכל זאת טורקיה יותר מועדת לפורענות, ולא סתם משרד החוץ הוציא אזהרת מסע דווקא לטורקיה.

לגבי משרד החוץ ואזהרת המסע...

אני חושב שהכל פוליטיקה, לא שמעתי כלום לגבי אזהרות לספרד, צרפת , בלגיה ועוד, אבל טורקיה תמיד.
להזכירכם, בטורקיה יש פחות פיגועים מאשר בצרפת, נכון שיש מידי פיגועים באזורים הקרובים לסוריה, אבל מי נוסע לשם, ואם כבר אז שהאזהרות יהיו ממוקדות.
כמו שרשמתי, לי באים מידי פעם חברים מישראל לסופי שבוע, הם מסתובבים חופשי ברחובות, נהנים ובאים שוב.
ואם כל מה שרשמתי, תמיד צריך לפקוח עיניים, גם בטורקיה, גם באירופה וגם אצלנו בירושלים
.

למעלה