יש לי שאלה הכי לא קשורה בעווולם...

מוותק

New member
יש לי שאלה הכי לא קשורה בעווולם...

אבל אני אשמח אם בכל זאת תוכלו לעזור לי... אני כרגע בעיצומה של דיאטה מדהימה ורזיתי כבר 15 ק"ג... אבל אני מעשנת ולפני יומיים החלטתי להפסיק לעשן, אחת הסיבות היא שאני עושה 6 פעמים בשבוע פעילות אירובית ואתם בטח מבינים שזה קצת מקשה עלי כל עניין הסיגריות. העניין הוא שביומיים האלה, כדי לא לעשן אני מרשה לעצמי לאכול, ויש לי הרגשה שכשאני אגיע ליום השקילה בשבוע הבא אני ממש לא ארד במשקל... אז אני חושבת לדחות את הפסקת העישון ופשוט להפחית, וכשיהיה לי יותר קל בדיאטה לחזור שוב להפסיק לעשן... מה הייתם עושים במקומי ?... (אני שוב מתנצלת על חוסר הקשר של השאלה לפורום אבל אני סומכת על עצות של אנשים כאן)

הכוכבת

New member
יש לי תשובה

אני קצת מבינה בענייני תזונה ועישון. אבל אם תשאלי כל דיאטנית מדופלמת - כולם יגידו לך שדיאטה והפסקת עישון לא הולכים ביחד. אם הסיגריות מפריעות לך לספורט, אולי תנסי להפחית לאט לאט בסיגריות, אבל הפסקה לגמרי תגרום לך להעלאה במשקל, וזה לא רק בגלל שמתחילים לאכול יותר ולנשנש, אלא גם בגלל חילוף החומרים בגוף שמשתנה.

מוותק

New member
קודם כל תודה על התשובה המהירה ../images/Emo13.gif

את העובדות היבשות אני יודעת... ותכלס אני מסתדרת עם הספורט, זה פשוט יכול להיות יותר קל אם לא הייתי מעשנת. אבל כמו שאמרתי הספורט זו רק סיבה אחת. אז את במקומי היית דוחה את העניין ומתמקדת רק בדבר אחד?....

הכוכבת

New member
בטח

להתמקד בדבר אחד זה הכי טוב. מה גם שמדובר כאן על שני דברים שמתנגשים אחד בשני, אז לא צריך לסבך את הגוף יותר מדי. כל הכבוד על ה-15 שירדו...תמשיכי כך!!!

ס22ית

New member
לא מבינה בזה יותר מידי

במיוחד כי אני לא מעשנת.. אבל קודם כל, כל הכבוד!! עכשיו לגבי העישון והדיאטה, לדעתי הכל מתחיל מכוח הרצון בשניהם כמו שכדי לעשות דיאטה מורידים מתוקים וכאלה תורידי בסיגריות ואם את יכולה תמצאי תחלפים הרבה מים, מסטיקים, ירקות..זה בטח נשמע נדוש..אבל פשוט תעסיקי את עצמך עם דברים אחרים שלא מזיקים

אני חושב שכדאי שתמשיכי בדיאטה..

אבל עדיף שתרדי במינון של הסיגריות.. אני מעשן..אני יודע עד כמה זה קשה להפסיק במכה אחת..

עצות אין לי

(אני גם מעשנת, וגם עם יותר מ- 15 קילו עודפים) אבל שיהיה לך המוןןןןןןןןןןןןןןן בהצלחה מתוקה

niva99

New member
קודם כל ח'ח על ההשגים.

גם אני חושבת שצריך כאן לנהוג בשיטת תורכי-תורכי. אם כי הגוף הוא המורה הטוב ביותר (אם הוא מראה קושי לשלב בין הפעילות האירובית לבין העישון-אולי ניתן להפחית במינון הסיגריות?)

יש לי ../images/Emo91.gif

אני אומנם לא בנושא דיאטות אף פעם לא עשיתי אך העישון בעצם הוא התמכרות מסויימת ולכן לא מומלץ לעשות דיאטה וגם להפסיק בבת אחת על כן המשיכי בדיאטה ותעשני כל שעה עגולה שלמה כך גם יקל עלייך להוריד בכמות הסיגריות ואח"כ כל שעתיים וכו' עד שתיגמלי לגמרי מעישון בהצלחה

למעלה