יש לי שאלה, הכלב הזה שרואים בהופעה בפומפיי, מאולף או משהוא, זאת אומרת זה אמיתי, באמת הביאו כלב?
B Blackpanter1י New member 24/1/05 #1 יש לי שאלה, הכלב הזה שרואים בהופעה בפומפיי, מאולף או משהוא, זאת אומרת זה אמיתי, באמת הביאו כלב?
א איש מכוכב אחר New member 24/1/05 #2 אמיתי קטע אדיר של הפינק פלויד שלקחו קטע בלוזי סתמי והפכו אותו למשהו מיוחד ומקסים
W weird dust New member 24/1/05 #3 הכלב נקרא כמו השיר - Seamus ולפי מה שאני זוכר הוא היה שייך למפיק או משהו כזה לא? (השיר מופיע גם במדל ולא רק בהופעה)
הכלב נקרא כמו השיר - Seamus ולפי מה שאני זוכר הוא היה שייך למפיק או משהו כזה לא? (השיר מופיע גם במדל ולא רק בהופעה)
א איש מכוכב אחר New member 24/1/05 #4 לא בדיוק אותו שיר השם בהופעה בפומפי הוא מדמזל נובס הסגנון דומה אבל זו לא אותה מנגינה וכמו כן האחד אינסטרומנטלי והשני לא.
לא בדיוק אותו שיר השם בהופעה בפומפי הוא מדמזל נובס הסגנון דומה אבל זו לא אותה מנגינה וכמו כן האחד אינסטרומנטלי והשני לא.
W weird dust New member 24/1/05 #5 אני דווקא ההיתי בטוח שזה סתם קטע של הופעה וקטע באולפן. אבל כן זה דישונה אבל מאוד מאוד דומה בעיקרון הכלב
אני דווקא ההיתי בטוח שזה סתם קטע של הופעה וקטע באולפן. אבל כן זה דישונה אבל מאוד מאוד דומה בעיקרון הכלב