יש לי שאלה ואשמח לשמוע דעתכם בנושא

אייבי1

New member
יש לי שאלה ואשמח לשמוע דעתכם בנושא

אציין בתחילת דבריי כי אני באמצע שנות ה-20 לחיי והבחורה חיילת משוחררת. לי יש ניסיון בכמה מערכות יחסים, ביניהן אחד שנמשכה מס' שנים ועבור הבחורה הקשר הארוך והרציני ביותר שהיה לה - כחצי שנה, זה ממנו "נבעטה" לפני ימים מספר. והנה הסיפור: לחבר שלי יש ידידה אותה פגשתי פעמיים עד אתמול, ובכל פעם החלפתי איתה מס' מילים ותו לא. הוא טס לחו"ל בסופה"ש האחרון ואני הייתי צריך ממנו מס' טלפון של מישהי. בקיצור, באמצעות אדם שלישי הגעתי למס' של הידידה הזו שלו על מנת לקבל ממנה את המספר המבוקש. התחלנו לדבר ועד מהרה פשוט "שכחתי" מהסיבה שבשמה התקשרתי אליה. היא סיפרה לי שחבר שלה זרק לפני כמה ימים והיא לא מתפקדת מאז. דיברנו על זה ועל עוד דברים כמעט שעה ואז היא הציעה שניפגש. באתי לאסוף אותה כעבור שעה מהבית שלה והיא ביקשה שניסע אלי. הגענו אלי לדירה ותוך חצי שעה לערך דיברנו כשהיא עם ראשה על החזה שלי ואני מלטף אותה. לקראת 3 בבוקר הערתי לה ששנינו עובדים מחר ואולי כדאי שאחזיר אותה הביתה. היא ביקשה להישאר אצלי ומצאתי את עצמי ישן איתה באותה מיטה. מחד, לא הייתי יכול שלא לחשוב על ניצול העניין לסקס כאן ועכשיו. מאידך, מדובר בידידה של חבר, אותה הכרתי ממש רק לפני כמה שעות, היא שרויה בדיכאון עמוק מזה שחבר שלה - אותו היא עדיין כנראה אוהבת - העיף אותה ולי ממש לא התחשק להיות המנייאק שינצל את מצבה הריגשי. עד כאן - בסדר. אלא שכל היום אני לא מפסיק לחשוב עליה...בשיחה גיליתי שאנחנו דומים בהרבה דברים והיא למעשה הבחורה שתמיד חיפשתי ולא מצאתי. מצאתי את עצמו כל היום במשרד מחכה לטלפון ממנה שהגיע לפני כמה דקות. בשיחה אמרתי לה שאשמח לפגוש אותה שוב בחמישי, שישי או מוצ"ש. היא ענתה שהיא תשמח לחמישי, שישי וגם שבת. אז מה השאלה? מאחר והקשר האחרון שלי נגמר בצורה קשה עבורי - אינני רוצה להיפגע שוב. ולכן השאלה היא האם כדאי לי "ללכת על זה" , למרות שהיא בדיכאון ממנו ונראה כי עדיין מאוהבת בו. האם "ללכת על זה" למרות שהיא הוצאה מהקשר האחרון שלה בצורה מגעילה רק לפני ימים ספורים? האם אני למעשה הכתף עליה היא בוכה וברגע שאעזור לה לעמוד שוב על הרגליים היא תלך כלעומת שבאה? מצד שני, אני לא יכול להילחם במה שאני מרגיש כלפיה ובעובדה שאני רוצה אותה. מאד. מישהי? מישהו? משהו?

dariii

New member
למה שלא

פשוט תזרום עם זה?? אנחנו פוגשים את האנשים שרצינו, דווקא כשאנחנו לא מחפשים.. ואם יצא מזה סיפור
? לך תדע, שווה לקחת סיכונים בחיים בשביל זה!

אייבי1

New member
גם אני חשבתי כך

אבל ממש לא מתחשק לי לפתח אליה רגשות חזקים ואז לקבל את הסטירה. הזיכרון מהפרידה האחרונה, לפני כחודשיים בלבד, עדיין טריה והפצע שבלב לא הגליד לגמרי... אז למה לסבול שוב? במיוחד שהיא לא מישהי שפגשתי בפאב אלא מישהי שנראית מבולבלת ומדוכאת.

תראה,

את החבר הנוכחי שלי דיי התחלתי להכיר מקרוב ולהיות ידידה שלו אחרי שניפרדתי מהאקס.... זה אולי היה מהר מידי אבל אני לא מתחרטת על זה.. אני באמת מאוהבת בו והוא גם חשב באותו זמן אם לקחת את הסיכון הזה ולצאת איתי כל כך מהר <הוא גם נפגע מאוד מאוד בעבר מהחברות לשעבר> ובסוף התחלנו לצאת ולקחנו הכל לאט...לא מיהרנו.. והנה אנחנו עכשיו,כבר 10 חודשים ביחד,מאושרים. אז לדעתי שווה לקחת סיכונים בחיים... ואם אתה מפחד שתפגע פשוט תקח הכל לאט לאט,תנסה להבין מה היא משדרת לך ואז תקפוץ למים. בהצלחה

אייבי1

New member
Tears of an Angel

את כותבת: "תנסה להבין מה היא משדרת לך ואז תקפוץ למים" אולי זו בעיית הבעיות. מה היא רוצה? מה היא משדרת? או בעצם, מה אני מבין מהתנהגותה ודבריה? ניסיון העבר שלי לימד אותי שאני לוקה בהבנת נשים. אמנם אין גבר שמצליח להבין אתכן אבל אני מאלה שמתקשים לפרש נכונה את הרמזים שלכן, לכאן או לכאן. וזה כנראה מום מולד שכן כאמור היו לי כמה וכמה חברות אבל נראה שלא הצלחתי ללמוד כלום...
בכל מקרה, אני ממש שמח בשבילכם ואולי באמת אקח את הכל לאט...

כנס

אמ...תראה אם אתה אומר שאתה חושש שאתה לא תבין מה היא משדרת לך הכי פשוט,תנסה לראות מה אתה מבין מהיחס שלה כלפייך <אם זה רציני או התנחמות> ותדבר איתה על זה <ממש ליפני שאתה קופץ למים> ,באותה הזדמנות גם תסביר לה שהיה לך ניסיון עבר לא טוב ושאתה פוחד להיפגע שוב. בהצלחה

apl

New member
תראה,יש מיליון תאוריות והסברים

להתנהגויות כאלו ואחרות של נשים וגברים. כולן,אבל כ-ו-ל-ן מתוארות במופתיות וברציניות:) בספר "חוכמת הבייגלה". אפילו המקרה שלך הזכיר לי את אחת הסיטואציות שתוארו בסיפור בין גולן ואחת הבחורות שם ברקע:). ולדעתי ולדעתם של הרבה אחרים הספר הזה הוא בין הגאונים ביחסים בין המינים בסיטואציות שונות ומשונות.ובכלל-הסופר צריך לזכות בפרס לנובל בספרות. אז אם עוד לא קראת,קרא-ותחכים
ולענייננו אנו על כדוה"א,אני חושבת שלא כדאי לך לפספס את ההזדמנות הזו. לפי הדברים שלך,אתה נמשך אליה אינטלקטואלית וסביר להניח שגם פיזית. אתה מרגיש משהו מסוים כלפיה אך לא בטוח אם כשהיא תצא ממערבולת הרגשות שהיא נמצאת בה כרגע,היא "תשים" עליך. הדבר היחיד שאני יכולה להגיד,זה פשוט שתשאל אותה. אם אתה לא רוצה כרגע לשאול כי זה מוקדם לך ואתה לא בטוח לגבי תשובתה, אז לפחות תרמוז לה שאתה רוצה לדעת מה יהיה המשך היחסים ביניכם ואין לך ראש ל"בזבוז זמן". תחכה עוד קצת עד שהיא תירגע קצת מהמצב הרגיש שהיא שרויה בו,ותבקש לדעת מה קורה ביניכם. בהצלחה,

אייבי1

New member
APL

לא קראתי את הספר אבל ראיתי את הסרט....
תודה בכל מקרה, נראה לי שזה מה שאעשה, אמתין מעט, אנסה בכל זאת "להרגיש" מה קורה ואז אשאל בעדינות תוך שאני מנמיך ציפיות לאפס.

apl

New member
../images/Emo140.gif

שיהיה בהצלחה. וחובה לקרוא את הספר:)

yofi tofi

New member
אני עם ששי :)

אולי היא "האחת"? כי לפי מה שאמרת יש לכם הרבה במשותף ועצם העובדה שנפגעת בקשר האחרון לא מעידה שתפגע גם הפעם או כמו שאומרים-אם לא תנסה,לא תדע!

למעלה