יש לי שאלה ואשמח מאוד לקבל תגובות .....

noa222

New member
יש לי שאלה ואשמח מאוד לקבל תגובות .....

שלום לכולם, זו פעם ראשונה שאני כותבת בפורום הזה. אשמח לקבל את תגובתכם לגבי שאלה שעלתה ועוררה ויכוח ביני לבין ידיד שלי. השאלה היא כזאת: כשקובעים עם בחורה לדייט ומזמינים את החשבון, האם הגבר צריך לשלם אוטומטית את החשבון במלואו, או האם הוא צריך לשאול אם זה בסדר שהוא ישלם את החשבון? אני טוענת שהוא צריך לשלם אוטומטית את החשבון, ואם לבחורה לא נוח עם זה ונורא יפריע לה היא תאמר לו ותתעקש לשלם את החלק שלה. ידידי טוען שהוא שואל כי יש בנות שמתנגדות לרעיון שישלמו עליהן בפגישה ולכן הוא שואל כדי לוודא שזה אכן בסדר מבחינת אותה בחורה שהוא ישלם. אשמח לדעת מה דעתכם בנושא.... תודה. נועה

sani48

New member
אין פה עיניין

של צריך או לא צריך,יש עיניין של איך זה יראה בעיני הבחורה,לדעתי את צודקת והוא כן צריך לשלם,ואז אם היא תתעקש,אז לתת לה לשלם את החלק שלה,זה לא ניראה טוב שהוא שואל שאלה כזו,כי זה מראה שהוא בעצם מחכה שהיא תגיד,לא מה פתאום,אני משלחת חצי,ואז זה יכול להוציא אותו קמצן,על כל מיקרה זה דעתי,וככה אני הייתי מיתנהג,ופשוט שם את הכסף(כיום אני נשוי כך שזה לא רלונטי)..

noa222

New member
והוא ממש ממש לא קמצן

ניסיתי להסביר לו שיש לזה קונוטציה שלילית. כי או שהוא כאילו מתבלט אם לשלם על הבחורה או לא, או שהוא סתם חסר בטחון. בכל מקרה זה לא נראה טוב. יש דברים שפשוט לא שואלים.

קרן אור

New member
נועה, אני מסכימה איתך

לא חושבת שהבחור צריך לשאול אם בסדר שהוא ישלם את החשבון. אין זה אומר שהבחורה לא צריכה להציע לשלם את חלקה, אבל אם בחור ישאל אותי זה ייצור בי תחושה שהוא דווקא לא מתלהב להזמין אותי. אני למשל תמיד מוציאה ארנק, אבל לרוב הבחורים מתעקשים לשלם (במיוחד אם הדייט היה מוצלח (-: )

noa222

New member
בדיוק זו דעתי

והוא מתעקש לא להבין את זה.... אתמול שוב דיברנו על העניין הזה ואמרתי לו שאני הולכת לעשות סקר ולשאול כל מיני אנשים מה דעתם בנושא.... ואני מקווה לשכנע אותו שיהיה פחות חננה ויותר החלטי ואסרטיבי.

shiriky

New member
אין שאלה בכלל

זו בערך הג'נטלמניות האחרונה שנישארה לנו גברים משלמים - בלי לשאול. וזה מבלי להיכנס להסברים מיותרים על זה שמה לעשות עדין היום גברים מרווחים יותר מנשים

למעלה