יש לי שאלה והודעה גם יחד!

יש לי שאלה והודעה גם יחד!

קודם כל רציתי לשאול אם מישהו יודע את ראשי התיבות של א"ש לילה וחוצמזה אני יודעת את ראשי התיבות של פזצט"א אם מישהו לא מכיר אז: פול,זחל,צפה,טווח אש (אם מישהו עדיין לא הבין זה כשאומרים לכם ליפול זה מה שאתם צריכים לעשות) ועוד משהו קטנטן: אני יוצאת מחר לחמנ"ק 2002!!!!!!!!!! שיהיה לכולנו אחלה של מחנ"ק ונתראה בעוד 8 ימים!! c ya!

MajorGad

New member
א"ש לילה =

אימון שדה לילה שיהיה לך מחנ"ק נהדר, ותחליפי את הניק לחמשושה, או חמשושית כבר!#@$@#^%$^#@

רגע רגע..

תודה, באמת יהיה לי מחנ"ק נהדר ולא רוצה! אני נשארת חמישיסטית עד ה1 בספטמבר שנה הבאה, כי אז אני אהייה כבר שישיסטית למדתי איך להדגיש נכון שאתם גאים בי?

קודם כל...

שיהיה לך ממש סבבה! שתהני הכי שאפשר... תזהרי לא ליפול לצוק... ואל תבזבזי הרבה מים.. *בנתיים סוגרים את המים!!* הילד הזה מצחיק אותי.. כי כולם מתעצבנים ממנו... חיחיחי בקשר לשאלות שלך... כבר ענו.. ויש לי מוגבלות חלקית באצבעות כרגע... אז אני לא יענה... אז באמת שיהיה לך בסבבה... ואני יוצאת יום חמישי לקורס חמישיות...

greeneye

New member
הוא אצלי בשכבה....חחחחח

כולם יורדים עליו, ובטקס פתיחת השנה הוא הקריא קטע, ותכננו שכל החטיבה יצעקו כשהוא מסיים- "בנתיים סוגרים את המים!" חחחחחחח זה עבד לא רע....

למעלה