יש לי שאלה וזקוקה לעזרה

יש לי שאלה וזקוקה לעזרה

אתמול עשיתי פריסה לגבי פוטנציאל הקשר שלי אם מישהו. עכשיו רשמתי את שמו מה שיש עוד מישהו שאני מכירה באותו השם ומה שכתבה טורנדו מתאים לשניהם, איך אני יכולה לעשות הפרדה. אני מקווה שהבנתם אותי. אני קצת מבולבלת

batgalim

New member
ההפרדה נעשית אצלך

כשאת פורסת - את אמורה חוץ מלרשום את השם של הבחור - גם להתכוונן אליו, לחשוב עליו, ולדעת בראשך שזה הוא מי שאת מעוניינת לקבל לגביו את התשובה.

זה מה שעשיתי אבל העיניין

שלשניהם אותו השם וכל מה שכתבה טורנדו תואם את שניהם. איך אני אמורה לשאול כדי לדעת מי משניהם מתאים יותר או שאולי יש מישהו אחר?? תודה רבה לך בתגלים

תקראי את מה שכתבתי

ותראי שאין כאן ניסוח של שאלה. כל ענף בפריסה מייצג אופציה אחרת, כך שזה לא משנה שמות ועניינים.

בוקר טוב קפווצינו

שאלתי ככה: מה ההתפתחות הצפויה לי עם X ו- Y מבחינה רומנטית בחודש הקרוב? וזה מה שיצא לי: אס המטות צדק שמונה גביעים תשע גביעים שישה גביעים הכוהן הגדול וסיכום - חמישה מטות תודה רבה

גב

New member
הי לנצח../images/Emo24.gif

אין את הפרישה הזו באתר, לכן נסי ללכת לפרישת שאלה ושם ביחרי 6 קלפים. קלף הסיכום יוצא אוטומטית, כך שבסה"כ יוצאים 7 קלפים (כמו בראש חץ). כתבי את כולם לפי הסדר (מימין לשמאל כשקלף הסיכום אחרון), וקפוצ'ינו כבר יעשה סדר בעניינים

קודם כל בוקר טוב ותודה גב

השאלה הנשאלת היא זו: מה ההתפתחות הצפויה לי עם איקס ועם ווי מבחינה רומנטית בחודש הקרוב? זה בסדר לשאול ככה???????? תודה שוב

גב

New member
הי לנצח

את עושה פרישת אופציות: הפרישה תתן לך מושג לגבי כל אחת מהאופציות. פורשים אותה בהתלבטות בין שתי אופציות. ולכן, כשאת עושה אותה, תתרכזי במצב ובשני הבחורים, ובעצם תשאלי מה הפוטנציאל הרומנטי שיהיה אם תבחרי בראשון או בשני. תתמקדי במצב כולו שבעצם יש בו שתי אופציות. בהצלחה

גב

New member
כן, ושמות הקלפים הם...../images/Emo103.gif

אמנם יש פה כמה עם יכולות תקשור, אבל כיצד נשאל את הקלפים אם אין קלפים??!

גב

New member
אז למה כל השאלות אם יש כבר פרישה

כבר כתבתי הודעה ואז המחשב נתקע...אז הנה שוב: הווה - אס המטות אופציה א' - צדק, שמונה גביעים, תשע גביעים אופציה ב' - שישה גביעים, הכוהן הגדול, חמישה מטות את נמצאת כרגע במצב של התחלות מלהיבות והתחדשות. את מלאת יוזמה, דוחפת קדימה ונלהבת. זה כבר טוב. עם בחור א' נראה שתופעל שיפוטיות. אולי יש בו דברים שלא ממש נראים לך, שהוא לא טוב מספיק? בכל אופן נראה שאיתו יש מצב של עזיבה ושיהיה לך יותר טוב לבד. בחור ב' - איתו המצב נראה יותר טוב. יש ביניכם הרבה חיבה (נפגשתם הרבה או לא?), ונראה שדרך הקשר איתו תוכלי ללמוד ואולי אפילו להשאר בקשר יציב. התקשורת ביניכם היא של עימות. אתם אולי קצת מקניטים זה את זה? בכל מקרה הייתי ממליצה לך על בחור ב' ועל זהירות לא להיכנס למריבות יותר מדי. להוריד קצת את האגו ולא לפגוע. מה דעתך? (רגע יש עוד בחור או שזהו?)

אז יש בלבול שלך או שלי

לפני מה שאני זוכרת הבחור הראשון זה הבחור שאני נמצאת איתו בקשר של שנה בערך ואנחנו ידידים נורא טובים ויש רמיזות משני הצדדים. הבחור השני הוא בחור חדש ועוד לא נפגשנו ויש משיכה. ולא אין עוד בחור רק האקס שאיתו לא ניראה לי שיקרה משהו

גב

New member
בואי נעשה סדר בדברים...

כדי שפרישה תהיה מדוייקת יש לדייק בפרטים שמוסרים: 1) לא פגשת שני בחורים חדשים והחל ביניכם קשר, אלא את מכירה אחד ועם אחד עדיין לא נפגשת בכלל. 2) כדאי מאוד בפרישת אופציות לזכור מי הוא מי....(אחרת איך ניתן לדייק בפרישה). 3) אחרון והכי חשוב: עשית כבר קודם שתי פרישות מפורטות וקיבלת פרשנות מבת גלים. לא עושים שתי פרישות על אותה השאלה. כאן הבלבול היה שלי, בגלל שלא ראיתי שפתחת כמה שרשורים על אותו הנושא. אני מציעה לך לקרוא שוב את הפירוש של בת גלים - הוא נותן לך את התמונה הטובה ביותר על המצב. אם אחרי כן יש לך שאלות נוספות מעבר לפוטנציאל הזוגי עם כל אחד מהבחורים, אנא המשיכי לשאול באותו השרשור (או צרפי את ההודעות הקודמות כלינק). אולי, אם השאלות מרחיבות באמת ולא חוזרות על אותו עניין, תהיה אפשרות לערוך עוד פרישות מבהירות. יום נפלא

למעלה