יש לי שאלה, ומזמן לא היתי פה

פגית

New member
יש לי שאלה, ומזמן לא היתי פה

קיצר חזרתי ויש לי שאלה האם אפשר לשלב בין קריסטלים ורייקי ואים כן איזה קריסטלים אני רוצה לטפל בעצמי ויש לי רייקי 1?

../images/Emo39.gif קריסטלים זה טוב בכל דבר ../images/Emo8.gif

אני השתמשתי עם כמה כשעשיתי רייקי לאבא שלי וזה ממש ממש עזר. את יכולה לשלב לפי הצבע של הצ'אקרות. על כל צ'אקרה לשים אבן בצבע של הצ'אקרה,זה בכללי כזה... אם יש לך בעיה מסויימת שאת רוצה לטפל בה ברייקי, תבררי על אבן עם תכונות מסויימות שאת צריכה- איזו אבן תוכל לעזור לך, ואז תשתמשי בה בזמן הרייקי.

פגית

New member
באיזה השתמשת?

האים משנה הגודל שלהם יש לי פשוט איזה 10 שמתאימים לשרשרת.....?..

../images/Emo39.gif הגודל של האבן לא משנה

דווקא בגלל שהן קטנות יהיה לך יותר נח להניח אותן עלייך, או להדביק
. ואני השתמשתי בכלצית ירוקה כי הייתה לו בעיה עם היד. השתמשתי גם בפלורייט אבל זה סתם כי ראיתי אותה בדיוק ואני אוהבת אותה- אז שיתפתי אותה. קוורץ רגיל גם יהיה טוב להכל כי הוא מעצים את האנרגיות.

ד י נ א י

New member
היי יובל...רייקי וקריסטלים.....

רייקי הולך נפלא עם קריסטלים ורפואת תדרים בכלל (צבע, אבנים, תמציות חיות וכ"ו...), בעזרתו אפשר לטעון אותם באנרגיית החיים, לטהר אותם מאנרגיות שליליות או עודפות ולחזק את פעולתם. שתי אבנים שהייתי ממליץ עליהם בהקשר של טיפולי הרייקי הם רוז קוורץ ופייריט, שתי אבנים נפלאות, שלא כמו אחרות אינן יכולות להזיק או לספוג אנרגייה שלילית.הרוז קוורץ משפיעה ומאזנת את צ'אקרת הלב החשובה כל כך (ברייקי בפרט עם כל הנתינה הזאת והאפשרות להיות "ערוץ נקי" נובע מצ'אקרה זו). הפייריט (זהב השוטים) פועלת כמו הרייקי-אוספת אנרגיית חיים מן הייקום ומתמירה אותה בעבורנו, אפשר לטעון אותה ברייקי, היא גם מספקת הגנה ושומרת על שלמות ההילה -אפשר לשים חתיכה קטנה בכיס (המטפל) בזמן טיפול. מביאה שפע ואור לחיינו. וכמובן לסמוך על האינטואיצה...אפשר לבחור אבן שנראית לנו באותו רגע, חשוב לטהר את האבנים אחרי הטיפול במים (מלבד שתי האמורות לעיל). שבת שלום !!!

../images/Emo39.gif רוז קוורץ אפשר לטהר במים

למה אתה מתכוון כשאתה אומר שלא כמו אחרות אינן יכולות להזיק או לספוג אנרגייה שלילית? אבנים לא מזיקות, וכל אבן סופגת אנרגיה שלילית, בגלל זה מטהרים אותם... או שהתכוונת למשו אחר
?

ד י נ א י

New member
הרוז קוורץ....

שלא כמו אבנים אחרות, אינה סופגת אנרגיות זרות,(שאינן תואמות תדר) בכלל. שהרי אבן זו היא אבן האהבה הבלתי תלויה, השלמות. ושלמות זו לעולם אינה מופרעת. וודאי שאפשר וכדאי לטעון אותה ברייקי להעצמת הטיפול. עוצמתה יכולה להיחלש אך לעולם לא להזיק. יש אבנים שהשפעתן לא תהיה טובה לאדם באותו זמן ואפילו תזיק, הרוז קוורץ, מעצם היותה ניטרלית ונקיה לעולם לא תזיק. זו הייתה כוונתי. שבת מהנה לכולם!

../images/Emo39.gif אה

עכשיו הבנתי למה התכוונת בקשר לאבנים האחרות
. בקשר לרוז קוורץ- כל אחד באמונתו

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo157.gif../images/Emo12.gif

יש לי רוז קוורץ..סתם ראיתי באיזו חנות והיא היתה יפה כזו ואני גם לא זוכרת מה היה כתוב, היה משו טוב
אבל מזתומרת רייקי וקריסטלים? הא? איך עושים רייקי עם האבנים? איך מטהרים? התבלבלתי..

למעלה