יש לי שאלה ומחפש עזרה ויעוץ

יש לי שאלה ומחפש עזרה ויעוץ


רציתי להכין ריבועי פקאן,שכבר יצא לי להכין,אבל עם בצק פריך רגיל\שקדים אבל בא לי להכין בצק פריך פיסטוק,הוא ממש ממש טעים!

השאלה היא,אם בצק פריך פיסטוק יהיה מתאים לפקאן עם קרמל?
או שבכלל..לא אכפת לי משהו אחר,אבל מה הולך עם בצק פריך פיסטוק? איזה טעם,וטקסטורה יתאימו לבצק כזה?

ולא בא לי להכין את זה כעוגה או טארט,אלה כריבועיות/חיתוכיות כאלה ששומרים בקופסא.. :)

מישהו/י משהו?! הצעות?




**מצרף תמונות של ריבוע פקאן שהכנתי בעבר






 
למעלה