יש לי שאלה... ועוד אחת או שתיים...

יש לי שאלה... ועוד אחת או שתיים...

אני בטוחה שדנתם בספר של סמדר פרגר פה, רבות, אבל האם מישהו ניסה את הדיאטה שלה? האם יש המלצות או הסתייגויות. אני רוצה ללכת היום ולעיין בו בסטימצקי. תנו כמה טיפים, אם יש. ועוד דבר: אני ממש חייבת עוד המלצות לנישנושים במקום פרי או קצת גלידיאט, כשאני ממש מתה למשהו. מה עוד אפשר לנשנש מבלי שהלב יכאב? ואם יש למישהו תפריט אחר לארוחת הערב שלי שמה-זה-נשבר-לי-ה... ממנה, (סלט גדול, עם טונה, עם גבינה צפתית 5% ופרוסת לחם קל) אני אודה לו מאוד. לפעמים אני ממירה את הטונה בביצה קשה ולפעמים כשאני ממש שבוזה, אני גם שמה טונה וגם ביצה, אבל כל כך נמאס לי מזה כל יום. הדיאטנית אמרה שאני אפילו יכולה משולש פיצה במקום כל זה, אבל זה נראה לי מופרז. מה דעתכם, והאם יש לכם חלופות? בתודה מראש, כמובן, ויום נעים,

firte

New member
היי יעל../images/Emo98.gif

אז ככה... אני לא מכירה את סמדר הזאת ואני לא יכולה לעזור לך בזה. בקשר לארוחה: את יכולה להכין שקשוקה(ביצה אחת) אומלט 2 פרוסות לחם קל עם חצילים,טונה,גבינה לבנה,גבינה מותכת,(לא הכול ביחד) מוקפץ ירקות יוגורט עם גרנולה ופירות זהו לבנתיים הרעיונות. מקווה שעזר. אפי

שרון ש

New member
יעל..

הייתי ממליצה לך על מעדנים דיאטטיים. אני יודעת שלי המעדנים של תענוג מאוד טעימים... יש בהם כ-55 קלוריות לגביע, אם אני לא טועה... יש להם עכשיו מעדן בטעם חדש.. שוקולד-בננה... לי הוא מאוד מאוד טעים. חוצמזה יש מעדני יוגורט עם פרות, מילקי-קל ( שהוא עם קצת יותר קלוריות מרוב המעדנים הדיאטטיים) מלבד זאת.. יש גלידה , לא זוכרת של איזו חברה.. שבאה במיכלים קטנים ( לדעתי 300 גרם) של גלידת סורבה פרות עם אפס אחוז שומן, במנגו יש קצת יותר קלוריות, אבל בטעם תות שלהם יש 120 ומשהו קלוריות ל-100 ג, אם אני לא טועה.. וזה טעים מאוד. אפילו האיש היקר שלי שמתרחק כאש ממאכלי דיאט אוהב אותה.

יעל, האירי את עיניי../images/Emo98.gif

מי זאת סמדר פרגר? אשמח לדעת מה זאת הדיאטה שלה. וגם המלצות לנישנושים: חטיפי גרנולה - (הקטנים), במבה (קטנה), מעדני דיאט - כתבו בכר לפני על מילקי קל, יש בו 88 קלוריות אם אינני טועה, נכון זה קצת הרבה אבל אצלי הוא ממש מרגיע את הצורך לנשנש. לארוחת ערב, אולי קורנפלקס בא בחשבון?

Happy1

New member
פ ו פ ק ו ר ן ...../images/Emo9.gif

נשנוש טוב שמעסיק לך את הפה לחצי שעה (טוב, נו, תלוי בכמות והקצב...) לגבי ארוחת ערב...אני בכלל לא אוכלת ארוחת ערב מסודרת כמוך, אלא פשוט חוטפת כמה דברים קטנים שכוללים פחממה וחלבון. ירקות אני בדרך כלל אוכלת הרבה בצהרים אז זה מספיק לי. ארוחת הערב שלי יכולה לכלול יוגורט עם ברנפלקס, מעדן סויה (או שתיים) ופופקורן, פריכיות אורז עם קוטג´ ועגבניה, טוסט (X 2) עם גבינה צהובה 9%, פיתה-פיצה, סתם לחמקל עם ביצה וגבינה... מי אמר שחייבים ארוחה פרופר ? אפשר לקבץ מספר דברים ולהנות מהם... בתאבון !

שלגיה**

New member
יעל יש לי את הספר של פרגר

ספר טוב ,המספר את סיפורה,הורידה 45 ק"ג !!!!!! הספר מבוסס על הספר והשיטה של סוזאן פאוטר "עצרו את הטירוף"..המבוסס על ספירת אחוזי שומן במזון והפחתת המזונות המכילים שומן. יש שם הצעות לתפריטים וטיפים להרזייה שלא שונים מכל ספר דיאטה אחר. חייבת לציין שהשיטה שלה שפויה ולא מבוססת על טריק כלשהו,אוכלים הכל ובמידה. אם תרצי אשאיל לך אותו במפגש הבא. (אני לא ממליצה לקנות אותו כי הוא יהפוך לעוד ספר דיאטה המונח על המדף). לגבי יודכגורטים שהזכירו פה אז תנובה יוצאת עכשיו עם יופלה 0% שומן וללא סוכר בטעמים אגס,פירות יער,אשכוליות אדומות,תות ועוד...כנראה שחשבו עליי ..ויש עכשיו מעדן תענוג חדש בטעם שוקו בננה,ממש טעים. אפשר לנשנש פופקורן,פריכיות אורז בטעם תות קטנות כאלה,יש בסופרפארם,פירות חתוכים בתוך יוגורט. הצעות לארוחת ערב טעימה : 1. פיתה קלה+רסק עגבניות+אורגנו+גבנ"צ 9% +זיתים ,עגבניה בצל..מה שבא לך,לשים בתנור או בטוסטר אובן ויש לך פיצה דלת קלוריות. 2. פטריות+1/4 אבוקדו+בצל+לימון לערבב יוצא משהו משהו 3. כרובית מוקרמת בתנור עם תבלינים (עם גבנ"צ 9% או עמק ביס 5%) 4.ירקות בשקית קוקי עם רוטב סויה ותבלינים לערבב הכל ולהכניס לתנור אפשר להשתגע מהריח (בטטה,דלורית,דלעת,פטריות טריות,קישוא חתוך לרצועות,בצל,שום,כרובית)..יאמי. 5.נתח דג סלמון בגריל עם עשבי תיבול וסלט ירקות עם חסה ... 6. ברוקולי +זיתים+שברי שקדים+ תבלינים בתנור בהצלחה

Happy1

New member
ושוב ...רוטב סויה...

שלגיונת - איזה רוטב סויה את שמה עם הירקות בתנור ? האם מוסיפה ממתיק לאזן את המליחות ?

Aאלינור

New member
יה, איזה רעיונות - נשמע כל כך טעים

ויחד עם זאת פשוט נראה שזה בפירוש יכול לעזור לי לגוון את התפריט הדי קבוע וחד גוני שלי בדיאטה. לפי דעתי אני איישם חלק כבר היום

למעלה