יש לי שאלה. זקוק לעזרה!

ויריבוס

New member
יש לי שאלה. זקוק לעזרה! ../images/Emo53.gif ../images/Emo92.gif

שלום. רציתי לדעת, אולי מישהו פה מבין ויכול לעזור לי בפתרון בעיה בריאותית: (בן 20) אני סובל בחודשים האחרונים מכאבי ראש מתמשכים, נקודתיים ברקות + "לחץ" עמום בראש שקיים במשך חלק ניכר מהיום - ונוסף על כך תופעה מסויימת ומטרידה: בכל פעם שמודלק בסביבתי מכשיר חשמלי (בעיקר מזגנים ומחשבים, עד עכשיו), אני רואה "הבזק" חושך בעיניים לשבריר שניה. (כמו מצמוץ, אלא שבעיניים פקוחות). גם כשמישהו אחר מדליק את המכשיר, וגם במרחק של כמה מטרים טובים מהמכשיר. לפעמים כשאני עצמי מכניס שקע לתקע או מדליק מכשיר. יש לציין שזה לא קורה תמיד במגעים כאלה. לפעמים גם תחושה של "עמעום" האור בסביבה לשניה אחת. בגלל התופעה הזו, לא נראה לי שמדובר בהשלכות של לחץ או היבט פסיכולוגי אחר. הייתי רוצה לדעת ממה נגרמת התגובה הזו דווקא לחשמל. למרות שזה לא פוגע בתפקוד התקין, זה מטריד מאוד. בבקשה, אם מישהו מבין ויכול לעזור, אשמח מאוד לקבל תגובה!!!!!!

האם אותה תגובה -

מתרחשת בנסיבות אחרות כמו חשיפה לאור שמש, מגע עם אויר רווי פיח, וליד קווי מתח גבוה? בכל מקרה אל תמהר לגשת לנוירולוג, לפני כן ברר את המקור ללחץ. ואם אתה פונה לרופא מוטב שתפנה על רקע של רגישות, או אלרגיה, ולא לכיוון של רפואה עצבית (כיוון שהתופעה גורמת לכאבי ראש, והנוירולוגיה בתחום זה איומה).

למעלה