יש לי שאלה... חדשה כאן :)

יש לי שאלה... חדשה כאן :)

אני בת 26 נשואה+ תינוק לא יודעת אם זה הפורום המתאים, אבל ננסה. אני בזוגיות כבר כמעט כמה שנים, ופעילה מינית כבר כמעט עשור. אבל מעולם לא חוויתי אורגזמה בסקס, רק באוננות! לא עם בן זוגי הנוכחי ולא עם בני זוג קודמים. בשבילי לקיים יחסי מין זה כמעט סבל.. אני רק שוכבת ומחכה שזה ייגמר, לפעמים נראה כאילו אני יכולה לקרוא עיתון או לשחק בפלאפון בזמן הזה ולא ארגיש בכלל שיש שם מישהו או משהו.. פעמים נדירות אני מוצאת עצמי נהנית מהאקט, אבל גם זה אף פעם לא מסתיים בקול תרועה.. האם אני יכולה להגדיר את עצמי כאסקסואלית או שאולימשהו בי או בבן זוגי דפוק?.. (כמובן שבעלי לא יודע ופעמים רבות אני נאלצת לזייף)..

Limbonic Art

New member
שלום../images/Emo13.gif

ראשית כל, קצת מפתיע אותי שאת נשואה כ"כ הרבה זמן ואינך בדקת לעומק במה מדובר. אישית , אני לא חושבת שאת א-מינית- נשים רבות אינן מגיעות לאורגזמה בעת קיום יחסי מין ולכן יש את המשחק המקדים או איך שתקראו לזה
תשובה מפורטת , מסומכת ומקצועית תקבלי כמובן אצל סקסולוג, מטפל בזוגיות שזו ההתמחות שלו והוא יוכל לכוון אותך ואת בן זוגך איך לגרום לך גם להנאה . הבעיה בעיקרון היא של שנכם וכדאי לך מאוד לשתף אותו בכך ולשקול טיפול נכון עבור שנכם. בהצלחה!

אני לא נשואה כלכך הרבה זמן =\

פשוט פוחדת לפתוח את תיבת הפנדורה הזו.. זה בהדחקה :) בכל אופן, מה ששכחתי לציין זה שלא רק שאני לא חווה אורגזמה רק לא מרגישה חשק למין כמעט אף פעם וגם לא מפנטזת.. אבל תודה על תשובתך, היא אכן נשמעת לי הגיונית.

Limbonic Art

New member
הדחקה זה האוייב מספר אחד שלך

את חיה עם בן זוג נשואה עם ילדה- למה להדחיק נושאים כאלה בעודך כן נמצאת איתו במצב מיני? אם אינך חשה חשק מיני זה יכול להיות אולי כי את א-מיני , אבל לי זה נשמע לא, מאחר ואת מדחיקה תחושות וכל הזמן עסוקה בלהיות שחקנית במקום בהנאה שלך. רק את תוכלי לענות על התשובה. את בת 26- האם את חשת/חשה משיכה מינית? אני מציעה לך בהקדם האפשרי- לשוחח על כך עם בן זוגך, אולי אפילו תפתרו זאת יחד בכך שהוא ישקיע בך ובהנאה שלך יותר ואף לחסוך פגישה עם איש מקצוע. במידה ועדיין תרגישי לא שם ולא נהנת - אז אולי יהיה הצדק להשערתך שאת א-מינית , אך לפני כן לא פלא שאין לך חשק, זה נשמע אף מעיק =/

gabriel1349

New member
../images/Emo135.gif../images/Emo135.gif

בגדול, ככה מהצד, נשמע שאת א-מינית, כי את מתייחסת לחוסר חשק והנאה (אגב למי שאין חשק בטח ובטח לא יכול להנות ממשהו שהוא עושה) אבל את לא מתייחסת לדברים היותר עקרוניים ונתחיל מהשורש: את מציינת כי את פעילה מינית יותר מעשור. מה גרם לך להיות פעילה מינית? לחץ חברתי? אהבה? משיכה מינית ? או שילוב של אהבה ומשיכה מינית גם יחד? Limbonic ענתה לך תשובה יפה , אם היא נראת לך הגיונית יותר מהיותך לא נמשכת מינית , ממליץ לך בחום את מה שהיא המליצה לך. בראש ובראשונה לשוחח עם בן זוגך, אם קשה לך תפני לבדך ליעוץ- הם כבר ידעו לכוון אותך ולבדוק איתך דברים לעומק, לא כדאי בכלל להשאיר דברים באויר וחס וחלילה להדחיק. את בקשר זוגי, יום אחד זה יכול להיות ממש סיוט ולא סתם להביט בתקרה ולקוות שזה הסתיים. שיהיה בהצלחה

תודה..

המניע לפעילת המינית שלי בעיקרו הוא אהבה לבן הזוג (אני כן נהנית מאינטימיות) וכן , אני מניחה שגם ללחץ חברתי יש השפעה פה. סביר להניח שגם הצורך להיות ולהיראות נורמלית.. כבר חשבתי שהתחושות האלה ילכו איתי לקבר.. עכשיו אני מתחילה לחשוב קצת אחרת. אהיה הוגנת כלפי בן זוגי ובעיקר לעצמי אם אספר לו..בכל אופן, תודה! מבטיחה לעדכן מחר לאחר השיחה עם בעלי.. (אם יהיה לי אומץ =\ )

שלום ובהצלחה ../images/Emo135.gif

קודם יש לברר עם עצמנו מה אנחנו רוצים, מה אנחנו לא. אחר כך, לראות איך מגיעים למה שרוצים, ועל מה מתפשרים. לא טוב להדחיק הרגשות ורצונות מנסיבות חברתיות, גם אם את א-מינית וגם אם את לא.

למעלה