יש לי שאלה....חייבת תשובה...

שירקית

New member
יש לי שאלה....חייבת תשובה...

למה לעזאלזל הדרגות בצופים כ"כ תקועות? למה מדריך בכיתה י´ לא יתחיל עם חמשושית...?? זה דפוק לאללה...יכולה להיות החמדודית הכי שווה בעולם והוא לא ילך עליה....

תראי..

זה תלוי באיזה שבט את, יש שבטים שיש קשרים בין שכב"גניקים לבין חמשושים, ואני אפילו מכירה לא מעט כאלה.. יש שבטים שבהם הוחלט (כמו אצלנו) על דיסטנס, דיסטנס אומר שיהיה "מרחק" בין שכב"ג לחמשושים, לכל שבט ושבט יש את הסיבות שלו.. בתור חניכת ט´ עם דיסטנס קשה (שכבר נשבר- כי נכנסנו לשכב"ג) אני יכולה להגיד שדיסטנס לפעמים זה לא הדבר הכי טוב שיש, אבל באופן כללי זה טוב, זה גורם לך לכבד את השכב"ג יותר, לרצות להכנס אל השכב"ג ולעשות הרבה יותר בשביל להכנס לשכב"ג..

שירקית

New member
לא ממש הבנת אותי

אצלנו בשבט דווקא יש קשרים בין שכבגניקים לבין חמשושים...אני מתכוונת להפרדה במחנות,בסמינרים ובכאלה...בין חמשושים משבט אחד לבין שכבגניקים משבט אחר...מבינה? בתוך השבט שלנו אין הפרדה..:) לא שיש מציאות של שכב"גניקים אבל חפיף

תראי..

אני לא יודעת איזה הנהגה את אבל בכל הנהגה זה לא נשמע לי הגיוני.. למה שמדריך משבט X לא יצא עם חניכה משבט Y ? אין בזה שום הגיון! אם המדריך יספר לחניכה דברים על השכב"ג שלהם זה אל יפגע בה, או בו.. לא הגיוני.....

בטח שהוא יכול

זה פשוט לא בריא מבחינה פוליטית כמו שקצין בכיר לא יתחיל עם מש"קית גינה

smiley18

New member
זה לא ממש ככה

אם שישיסט רוצה לצאת עם חמשושית.. אין בעיה.. אבל אם הוא המדריך שלה ספציפיצית.. זו עלולה להיות קצת בעיה.. זה כמו שחיילת תצא עם המפקד שלה.. זה עלול להשפיע על הקבוצה.. וגם על היחסים בינהם אם הם יפרדו בצורה אעה או משהו כזה..

למעלה