יש לי שאלה חשובהלכולם.אז כנסו...

לעודד וליעץ.לפעמים אני מרגיש חשוב

ולפעמים נורא לא שייך.אז תגידו.אתם רוצים אותי כאן?כי אחרת יעזוב.

אתה בסדר?

איש אני לא מגיב פה הרבה אבל אני קורא הכל ואתה אחד מהפעילים ואחד מאלה שתומכים בכולם! stay!!!! אנשים צריכים אותך

אולי אני ממש צריך את התמיכה שלכם

עכשיו ואני לא מרגיש שלמישהו כאן אכפת ממני.כי לי באמת אכפת ממכם.

מה -פ--י--ת--א--ו--ם

השתגעת ? ? ? ? ? ? נראה לך ? ? ? ? ? שטויות ? ? ? ? ? אתה לא עוזב יש המון נערים ונערות שצריכות אותך כאן הם פשוט לא מעריכים אותך......... אני מעריכה ועוד הרבה אנשים נורמאלים בפורום בבבבבבבבבבקקקקקקקקקשששששששששההההההההה את תעזוב ! ! ! ! ! ! ! אוהבת ולא מתאהבת מיכל:) אוההאו

xflil

New member
אחי

אם אתה כותב מפלא פון בכל ההודעות שלך לא רואים יותר משורה כל מה שרואים הוא: כבר שבוע שאני כאן.קורה את ההודעות שלכם.מחייך ומתעצב.מנסה לעזור וחוץ מזה אין כלום, כנראה משהו דפוק בלכתוב מפלא פון אז תכתוב שורה שורה או משהו

xflil

New member
אתה בסדר? *

אני בטוח שכל הפורום רוצה שתשאר! למה אתה חושב שאתה לא רצוי? אולי זאת עוד בעיה, תמיד אתה צריך לחשוב שאתה רצוי, ולא לדחות את עצמך.... אני רוצה לפחות שתשאר

$ מעיין $

New member
האיש בקצה העולם.......

תגיד מה אתה סובל מרגשי נחיתות או מה?? מי אמר לך שאתה לא חשוב לנו?? כי אתה כן חשוב! אתה עוזר לאנשים פה אתה מייעץ להם, עוזר להם, נותן להם תחושה טובה תומך בהם... אפילו שאתה לא וויתק פה אתה כבר תפסת פה את המקום הראשון! (מבחינתי)... אל תעזוב ~ ת´שאר !

Lux

New member
למה אתה לא מרגיש רצוי?

גם אני פה רק שבוע, ודווקא התרשמתי ממך שאתה אחד מהאנשים הכי פעילים בפורום. חוץ מזה עובדה שאנחנו כבר יודעים עליך כל מיני דברים... למשל שעבדת שבע שנים בערך עם נשים נפגעות תקיפות מיניות ושאתה יותר מבוגר משאר האנשים פה...
_________ ~Lux~

RoadKill

New member
לדעתי

לדעתי העצות שלך עוזרות כי הן באות מכיוון אחר. במקום מכיוון של בן נוער אתה מספק עצות של אדם מבוגר יותר

למעלה