יש לי שאלה חשובה בקשר למצעד..

chen010189

New member
יש לי שאלה חשובה בקשר למצעד..

אמ אז ככה למצעד שישודר ב31.8 נכנס "תראי זה אני" ו"מרגיש אחר" יצא. (שני השירים הם סינגלים חדשים של סינרגיה) קצת התלבטנו בפורום בין הסיבות הבאות: 1) הוא יצא כדי ש"תראי זה אני" ייכנס (אבל אני זוכרת שראיתי במצעדים אחרים 2 שירים של אותו אמן באותו המצעד אז זה לא נראה לי הגיוני כל כך) 2) הוא יצא מהמצעד בגלל פחות הצבעות (אבל זה גם קצת לא נראה לי נתנו מעצמנו הכל והפצצנו, בפעם הקודמת הוא היה מקום 11 והפעם הצבענו יותר, איך יכול להיות?) אחת מהסיבות כן נכונה? ואם לא, איזה עוד סיבות יכולות להיות ששיר ייצא מהמצעד? סתם בגלל ההתלבטות:p

כי מיזה הצבענו?../images/Emo19.gif

זה לא שהפורום זה המצביעים היחידים בארץ. אנחנו חלק נורא נורא קטן קאנוני מכל מי שמצביע.. אני אישית לא הצבעתי. ויש עוד המון שלא הצביעו. אז נגיד ש100 אנשים (וזו הגזמה) מפה הצביעו בעדו, זה נראה לך מכריע?

chen010189

New member
אני לא טיפשה

ואני לא אמרתי שזה מכריע השאלה שלי בכלל הייתה מה יכולה להיות סיבה של הוצאת שיר מהמצעד ואם כבר התעמקת בחלק הקטן הזה מתוך ההודעה שלי אז אם כבר, לא אמרתי שזה הצבענו אומר שנהיה עכשיו מקום 1 אני כולה אמרתי שאם הצלחנו להרים אותם למקום 11 ואחרי שראינו שהם מקום 11 הכפלנו את כמות ההצבעות והצבענו יותר זה לא נראה לי הגיוני שהם יירדו. בכל מקרה זאת לא הייתה הפואנטה בהודעה... אלא הסיבה למה שיר יוצא ממצעד... בכלליות

tkuihehr

New member
וכן אגב, זה נחשב חלק גדול

זכור לי שקראתי באיזה מקום שיש כולה 2000-3000 הצבעות, יעני 200-300 הצבעות מהפורום זה כבר 10%, הם נחשבים הרבה. המצעד הזה מבוסס בעיקר על הצבעות של חיילים [כל שבוע יש איזה פלוגה אחרת שמדרגת, ונחשבת יותר], ובנוסף ההצבעות שלנו בטלפון ובאינטרנט. ההצבעות שלכם נחשבות המון, למה הם הורידו? אולי כי הוא היה מספיק שבועות? אולי כי לעורכים נמאס? כן, הם עושים את זה! גם את שאקירה הם הורידו [מהמקום ה12 או ה15] וזה איזה שבועיים אחרי שהיא היתה במקום הראשון. גם ואת נעלפ באותו אופן, וגם יור ביוטיפול נעלם מההצבעות אחרי שהוא היה מקום 13 ואחרי 7 שבועות בראש... העורכים קובעים, לרוב זה נעלם לפי הראש שלהם [שחיתות, כן שחיתות], כדי לפנות מקום לשירים ישראלים חדשים שמגיע להם להכנס ל30 המועמדים לכניסה למצעד...

limors2

Active member
זהו, זה גם מסקרן אותי../images/Emo54.gif

שאקירה הוצאה מהדירוג כשהיא הייתה במקום 13 במצעד, ואתמול כשהלכתי לדרג ראיתי ש"טורו" כבר לא נמצא ברשימה. כששבוע שעבר הוא היה במקום 8 במצעד! אז מחר/שבת נראה איזה מקום הוא... אני באמת שלא יודעת לפי מה הם מחליטים איזה שירים להוציא. וזה נורא מוזר לי כל הבחירות תמוהות האלה שלהם. אני אנסה לברר.....

Swimmer2love

New member
גם אני היום הופתעתי

שראיתי שמרגיש אחר(אפשר להוסיף השיר המצוין?)יצא מהמצעד....כנראה היתה לו נפילה גדולה מהמקום ה-11(נשמע בשבת ונראה), והשיר הזה אולי מיצה את שלו....וגם בגלל שבא עוד סינגל...יש הרבה אפשרויות,אבל זה מה שזה, ואת ההסטוריה אי אפשר לשנות, נכון?

RJlake

New member
אם אני לא טועה, יש את השיר של עמרי

שזה שיר שונה שמושמע מא' עד ד' ואחרי זה הוא יכול להיכנס למצעד לפי בחירת המאזינים. שבוע שעבר היה את השיר של אריק ברמן שכמו שאני רואה נכנס השבוע למצעד אז בגלל זה הם היו צריכים להוציא שיר אחר במקום. לפי מה הם מוציאים את השיר אין לי מושג...יכול להיות כי זה שיר שרץ הרבה זמן במצעד ולא מתקדם לשום מקום או כמו שאלון אמר כי פשוט לעורכים התחשק...

a b u y a

New member
כנראה שמתחשק לעורכים...

כי קרייזי כבר המון זמן ולא עף... או שהם משאירים אותו בשביל הפינה של "השיר הוותיק"

למעלה