יש לי שאלה חשובה חשובה חשובה ....

יש לי שאלה חשובה חשובה חשובה ....

זה לא שאני חיי בעולם משלי , ואני מעופף וכל זה ... פשוט העבודה גורמת לי לשכוח הרבה דברים ... שמעתי שההופעה של הבלאק בארץ זה שבוע הבא ביום ראשון .... ולא עוד הרבה זמן כמו שחשבתי .... אני צריך את העזרה שלכם בכמה דברים ..... 1. מ"ס טלפון להזמנת כרטיסים .... 2. כמה עולה כל כרטיס .... 3. איפה ההופעה ..... חשוב לייייייייייייייייייייייייייייייייייייי תודה יניב :!

HaDaRoSh

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

מ"ס טלפון להזמנת כרטיסים - כנס לאתר www.hadran.co.il ומשם אפשר להזמין. כמה עולה כל כרטיס - כרטיס עולה 249 ש"ח. לפני תקופה קצרה זה עלה 360 ש"ח. איפה ההופעה - ההופעה באיצטדיון טדי בירושלים. פתיחת שערים בשעה 3 בצהריים. וחבל שלא שמת לב, יש מתחת להודעה שלך שירשור של שאלות בקשר להופעה. זה יה יכול לעזור לך.

x N O A M x

New member
היי:]

1. בקשר לטלפונים והכל, רק חברת 'הדרן' מוכרים כרטיסים. אתה יכול להיכנס לאתר שלהם : http://hadran.co.il/ יש ממש מתחת לאתר כתובות וטלפונים, אם אתה רוצה שאני אעתיק אז: הפצה ראשית: "הדרן" בע"מ אבן גבירול 90 ת"א , 64046 טל': 5215222-03 קופת הדרן: אבן גבירול 90 ת"א טל': 03-5215200 2. כרטיס עולה 249 ש"ח. כרטיס VIP עולה 1550 ש"ח. 3. ההופעה באצטדיון 'טדי' בירושלים, וזה מן פסטיבל כזה, כל מיני אמנים יהיו שם לא רק הבלאק, זו הסיבה גם שהכרטיס עולה ככה. השערים נפתחים בשעה 15:00, ההופעות מתחילות ב16:00 והמופע מסתיים ב23:00. לפי מה שאני יודעת הבלאק יופיעו בערב ונריאה לי שהם גם יהיו האחרונים שיופיעו.. :)

למעלה