יש לי שאלה חשובה לצופי הסדרה הוותיקים

יש לי שאלה חשובה לצופי הסדרה הוותיקים

אני צופה קרוב ל18 שנים ב צח"מ ומעולם לא ידעתי שג'יל וברוק היו נשואים. זה גם לא הוזכר. ראיתי שהם ידידים וזהו... בפרק של יום חמישי ג'יל הכירה לשרלוט את ברוק ואמרה שהם היו פעם נשואים זמן קצר . האים הם היו נשואים? ואם כן זה אומר שהיה פה קטע של גילוי עריות שלא נדע... איך הכותבים לא לקחו זאת בחשבון לעזאזל? ואהווו מה באמת יהיה?

גם אני הופתעתי

ולא זכור לי כזה דבר! אם הם באמת היו נשואים,אז היה כאן ממש גילוי עריות..אח ואחות שעשו סקס...

nimix

New member
אבל הם לא יכלו לדעת

על כך , ואני מדבר בעצם על הכותבים הם לבטל לא ידעו לפני המון שנים שבעתיד הם יעשו כך שג'יל תהיה הבת של קתרין ואחות של ברוק..

venustudent

New member
אבל עכשיו הם יודעים ויכלו לוותר על הגילוי הזה

כמובן שאז היו צריכים לחשוב על רעיון אחר לעלילה... מה שכן, רק לי נראית מוגזמת ההתעסקות בזה שבילי ומאק בני דודים ולכן לא יכולים בשום אופן להתחתן? אני זוכרת שלפני כמה שנים היה ברייטינג ספויילר על זה וגם אמרו שזה מוגזם. זה לא כזה טאבו בכל מקום, מה גם שהם רק בני דודים "למחצה", לא מאותו סבא...

brum

New member
זה בגלל שהסדרה לא שודרה מהתחלה בישראל

כשהסדרה התחילה להיות משודרת בישראל התחילו מהפרקים שהיו שנה - שנתיים לפני משודרים בארה"ב (היום הפער עצום יותר מאחר והיו לחברות הכבלים בעיות עם תשלומים לסדרות כאלו ברצף ולכן בקיץ למשל הפסיקו לשדר בארץ כשבעצם הסדרה המשיכה לרוץ בארה"ב) בכל מקרה - הפרק הראשון שראינו היה אחרי כמה עונות טובות שהסדרה רצה בארה"ב - אפשר אפילו לראות ביו טיוב חלק מהקטעים שלא שודרו מעולם בארץ. לדוגמא - לא ראינו מעולם איך ג'יל הגיעה לבית צ'נסלר(ואם אני לא טועה גם לא ראינו את השחקנית שגילמה במקור את ג'יל), את פיליפ, בעלה של קתרין, הפעם הראשונה שויקטור ראה את ניקי (ראו קטעים רק בשידור של "מחשבות על העבר"), איך ויקטור "תמך" בניקי כשהיא גילתה שהיא חולת סרטן (רומן עם אשלי שנכנסה ממנו להריון ועשתה הפלה), את נישואיו הראשונים של ג'ון, נישואיו הראשונים של ג'ק וכו'

הם אכן היו נשואים אבל....

ג'ל וברוק היו נשואים לזמן קצר ב-82 אבל הם לא עשו שום אקט של גילוי עריות כי היו להם בעיות מיניות שגרמו לכך שהם לא שכבו וכתוצאה מכך הם התגרשו ואח"כ ג'ל הכירה את ג'ון אבוט וברוק ברח מבעיות האימפוטנציה שלו לעזור לנזקקים להזכירכם, כשברוק חזר לסדרה כשמאק הגיעה ג'ל מאוד התרגשה ואף חשבה לשחזר את הרומן הלא מוצלח איתו

python 4

New member
ג'יל וברוק אכן היו נשואים, כפי שנכתב..

כשהתגלתה העובדה שקיי היא אמא של ג'יל התסריטאים אף היו גאים בעובדה שהם לא הסתירו את העלילה הישנה הזו, כמו שהיו יכולים לעשות, אלא מצאו לה הסבר "הגיוני" (שאלו היו נישואי נוחות והם לא שכבו לעולם). בתכלס הם באמת היו יכולים לשכוח מהפרט הזה ולא היה קורה כלום. זו אופרת סבון, ובאופרות סבון לא תמיד העבר נחשב..

למעלה