יש לי שאלה חשובה

ליהי ס

New member
יש לי שאלה חשובה

אך מחינים נייר שקוף או איפוה אפשר לקנות נייר כזה???? נ.ב. שאלתי כבר ולא היתיחסו אלי, זה נורה חשוב לי! אז בבקשה ותודה

Eliran g10

New member
נייר שקוף

אני לא בטוח אבל אני חושב שב kim' crane יש כזה מצורף קישור

giladznaor

New member
כשאת אומרת נייר, למה את מתכוונת?

תמיד אפשר לקנות פוליטילן, אבל זה לא ממש מתקפל, ולמרות שאני לא בטוח מה ההגדרה המדוייקת של נייר, לא נראה לי שזה ייכנס לקריטריון. מצאתי פעם בחנות מכלול נייר חצי שקוף. אוקיי, עלה לי רעיון! חבר של אחות שלי לומר ארכיטקטורה, ויש את הדפים החצי שקופים שהם משתמשים לשרטוט. אפשר לשאול בקרביץ' ושות' אם יש להם דברים כאלה.

ליהי ס

New member
כשאני אומרת נייר, אני מתכבנת

למשו שאפשר לקפל ולהישתמש בו לעשית אוריגמי! הנייר שמשתמשים לסירטות הוא רק חצי שקוף וזה לא טוב לי

saadya2

New member
plastics

Lihi, yesterday I was at the ARTA store, Nahlat Binyamin 83, TA; what an amazing selection of papers they have. But they also have 'plastic' materials of many types from thin cellophanes to foldables , transparent, translucent, colored etc. Its worth a pilgrimage. The stationary store in Kanyon Hanegev also has some foldable plastic, but a much smaller selection L: I keep losing your phone number, could you send me it?? Saadya

saadya2

New member
Plastics

The famous ARTA in Tel AViv (Nahalat Binamin 83), has all sorts of papers including plastic ones, from transparent, translucent, to colored-opaque some of which are suitible for folding. Definitely worth a pilgrimage. By the way Lihi I can't find your phone number anyplace. Why not give me a call Saadya

gogolobo

New member
את חייבת

לעשות משהו עם העברית שלך! איך נערה בגילך כותבת עם כל כך הרבה שגיאות כתיב??? רק במילה שרטוט יש לך 2 שגיאות!!!

ליהי ס

New member
לכל המעונינים לדעת (gogolobo)

השגיאות כתיב שלי לא נעשות מחוסר ידיעת השפעה אלה מליקוי למידה שניכרה דיסלקציה!, ולכן הדבר היחיד שאני יכולה לעסות נגד השגיאות הוא שאפסיק לכתוב בפורום (אני מצטערת על כל עוגמת נפש שהשגיאות כתיב שלי גרמו)

rosana

New member
בעיה

אני לא כותבת הרבה רק בגל שמפחדת לעשות שגיות כתיב.אני חושבת לפני כל מילה וזה קשה.גם אין לי מקלדת בעברית.אבל אני תמיד חושבת שאנשים פה מנומסים ואפילו אם יצחקו אז בשקת בבית לא בפורום.ליהי על תשימי לב סיפרתי לכל החברים על עגילים שלך ועל פנדה הפצפונת.זה ממש מדהים

גילה או

New member
לי אין שום בעיה.

רוב האנשים בפורום באמת מנומסים ומנסים לתמוך אחד בשני.גם לפני שידעתי את הסיבה לשגיאות לא הייתה לי שום בעיה לקבל אותך ליהי באהבה כמו שאת. ליהי ורוזנה אל תפחדו לכתוב כמו שאתם יכולות.אתם חשובות לי -לנו. אף אחד לא מושלם גם לא מי שחושב שהוא עצמו כזה !

gaharoni

New member
לליהי ולכולם

אמנם אני לא כותב המון בפורום, אך אני נהנה מאוד לקרוא את כל הכתוב, עם שגיאות או בלי (כל עוד מבינים, זה בסדר). אנא המשיכו לכתוב, והתעלמו מהתקפות אישיות שלוחות רסן. ולכרמית, נכון, שגיאות כתיב יכולות להטריד את העין, אך בכל זאת כדאי לברר לפני שתוקפים...

mirigami

New member
הי ליהי בבקשה תמשיכי לכתוב והרבה

אני נהנת לקרוא את מה שאת כותבת ואת חשובה לעולם האוריגאמי כתיב זה רק כתיב ואין לו משמעות העיקר שאנחנו מבינים. זה לא משנה אם כתבת כ במקום ח חשוב התוכן!

gogolobo

New member
ליהי

אני ממש מצטערת ומרגישה נורא. אני מתנצלת על הדבר האיום שכתבתי, בפנייך ובפני כל חברי הפורום. אני ממש מתביישת בעצמי. שוב, איתך הסליחה.

למעלה