יש לי שאלה חשובה!

Snapple

New member
יש לי שאלה חשובה!

אני יודעת שהשאלה תראה טיפשית וכאילו לא שווה להגיב עלייה אבל היא ממש חשובה בשבילי אז בבקשה מי שיודע שיגיב! כול הבנות מתקלחות ביחד? בלי מחיצות או ווילונות או משהו כזה?? ואם כן אז יש אפשרות להתקלח אחרי כולם? בבקשה תענו לי זה ממש חשוב!

palmino

New member
תשובה

אני יודע מאחותי שכולן מתקלחות ביחד יכול להיות שיש וילונות אבל זה לא קיר, בצבא זה מה שקורה הפרטיות נפגעת בהתחלה זה מזור וקשה, אבל מתרגלים ואין בושה כבר. לא ניראה לי שיש אפשרות להיתקלח אחרי כולם כי ההתקלחות בטירונות לפחות נעשת בזמנים קצובים כך שעשרים בנות מתקלחות ב10 דקות כך אחותי אמרה לי לפחות, ותחשבי איך זה יראה לגבי האחרות... מקווה שעניתי לשאלתך אמיר

information

New member
יעל בר-זוהר

ביקשה עוד זמן בשביל להתקלח כי היא לא רצתה להתקלח עם כולם. אם גם לך יש סיבה מיוחדת למה לא את רוצה לשמור על פרטיותך אז אני בטוח שאם תבקשי אז ייתנו לך גם.

Snapple

New member
אני אנסה את זה באמת

אני בטוחה שהצבא מאוד ייתחשב בי.... או שלא! אבל בכול זאת אני אנסה תודה בכול אופן!

kitty

New member
חמודה...

הזמן שיש לך להתקלח הוא כל כך קצוב שזה מה זה לא חשוב לאף אחת איך את נראית ומה את לובשת או לא לובשת בזמן המקלחת.. תאמיני לי. כולן רק רוצות להתקלח כמה שיותר מהר ולנצל את שארית שעת הת"ש לדברים אחרים... ויודעת מה? גם אם לא יאשרו לך זמן נוסף למקלחת שימי @#$ אחד גדול על כולן! ותתקלחי כמו גדולה... לא היית אף פעם בצופים?! או בגדנ"ע? גם שם זה בדיוק אותו הדבר...מתקלחים תוך שנייה ועפים משם. יהיה בסדר...

סתםחח

New member
...

אני יכולה לענות לך מנסיון, אני הייתי במחנה 80, יש מחיצות ואין וילונות אבל יש שם כל כך הרבה מקלחות שתמיד תמצאי מקום שתהי בו לבד (או כמעט לבד) חוץ מזה שעת ת"ש עורכת שעה ובד"כ לאחר חצי שעה כול הבנות כבר מסיימות להתקלח וזה הזמן הכי טוב למישהי שקשה לה עם כל העניין הזה להתקלח. ....חוץ מזה תמיד אפשר לבקש ממשהי שתחזיק לך מגבת

וואלה??...גם אני הייתי שם.. ../images/Emo24.gif

במחנה 80. ממש כל אחת בתוך התחת של השניה. זה כזה מגעיל.. אי אפשר להתקלח בשקט.. תמיד יש את הקרציה שעומדת לידך כי היא אחרייך וככה היא בוחנת את מבנה הגוף שלך......... לפעמים גם עומדות יותר...ליד הספסלים. אז הייתי מתקלחת עם תחתונים וחזיה... אבל עדיין היו מסתכלים...ררר אבל שטויות....כולן שם פטטות כאלה אז אין ממה להתבייש. ובאמת עדיף להגיע בדיוק דקה אחרי שמשחררים אתכם לשעת ת"ש ואז ריק.. אחרי 10 דקות...זה מפוצץ!! ואפילו יש סתימות אז יש הצפות...וגועל נפש. הא...והכי חשוב: להתקלח עם נעלי אצבע!!!! עצה שלי.. ואת כבר תראי שאף אחת לא יחפה.

וואלה??...גם אני הייתי שם.. ../images/Emo24.gif

במחנה 80. ממש כל אחת בתוך התחת של השניה. זה כזה מגעיל.. אי אפשר להתקלח בשקט.. תמיד יש את הקרציה שעומדת לידך כי היא אחרייך וככה היא בוחנת את מבנה הגוף שלך......... לפעמים גם עומדות יותר...ליד הספסלים. אז הייתי מתקלחת עם תחתונים וחזיה... אבל עדיין היו מסתכלים...ררר אבל שטויות....כולן שם פטטות כאלה אז אין ממה להתבייש. ובאמת עדיף להגיע בדיוק דקה אחרי שמשחררים אתכם לשעת ת"ש ואז ריק.. אחרי 10 דקות...זה מפוצץ!! ואפילו יש סתימות אז יש הצפות...וגועל נפש. הא...והכי חשוב: להתקלח עם נעלי אצבע!!!! עצה שלי.. ואת כבר תראי שאף אחת לא יחפה.

למעלה