יש לי שאלה חשובה

lir42

New member
יש לי שאלה חשובה

האם אני בחרם כאן על איך שפניתי לרןייקו? אני מבינה שהוא לא רוצה לענות לי על האיימל ועל ההתנצלות שלי אבל מה קורה כאן לכל השאר? יש לי תחושה שאני פשוט צריכה להפסיק להכנס ולכתוב כאן האם אני צודקת או טועה? שלכם לירי

gal33

New member
לירי! מאיפה הבאת את זה??? ../images/Emo46.gif

אף אחד לא עושה חרם על אף אחד! לא הבנתי גם למה הגעת למסקנה הכל כך שגויה הזו!! לא ראיתי ששאלת שאלה, או שפנית לפורום, ולא קיבלת התייחסות. יכול להיות שפיספסתי. אני לא יכולה לענות בשמו של רוייקו, אך מההיכרות שלי אתו, זה לא הסגנון שלו. מן הסתם הוא לא שם לב להודעה, או לא הבין שאת מחכה לתגובה מסוימת ממנו.

RomiVais

New member
לירי - את ממש טועה!!!

גם אני לא מבינה מאיפה הבאת את השאלה הזאת... מצטערת אם גם אני פיספסתי שאלה או פנייה שלך לפורום, אבל חרם? ממש ממש לא!!! שלא תעיזי בכלל לחשוב על להפסיק לכתוב כאן, שמעת???
שיהיה לך יום נפלא ושבוע נפלא עוד יותר, רומי

lir42

New member
גל יקרה

כתבתי גם כאן ואף אחד לא התיחס חשבתי שאולי יש בעיה מסוימת איתי. בעני רוייקו פניתי אליו פעמים כאן ופעם אחד לאיימל ושום תגובה מצידו אז חשבתי שאולי הדרך שעניתי לו על הבירור לא היתה במקום והוא התחילט לא להתיחס בכוונה אולי ההרגשה היתה מוטעת אך זו ההרגשה שקיבלתי מצטערת שטעיתי שלך לירי

gal33

New member
לירוש, ראיתי את ההודעה ההיא,

רק שלא חשבתי שיש מה להגיב. בכל מקרה, אני בטוחה שיש פה אי הבנה קלה. ברור לי שרוייקו יראה את השתלשלות העניינים פה ויגיב. יאללה, די אנחנו כבר אחרי. נמשיך הלאה!
דרך אגב, מי שלא עושה, לא טועה
וזה גם על הכיפק שלא שמרת את זה בפנים (את הכל לאורך כל הדרך) ושפרקת את זה מעלייך, כאן. יאללה, בי.

רוייקו

New member
ליר חמודה, רק עכשיו שמתי לב לעובדה

שכתבת לי דואל. ממש לא החרמתי אותך ולא חשבתי מישהו פה חשב להחרים. בחיי שלא קיבלתי אף דואל ממך. האם שלחת את הדואל לכתובת הנכונה ? אם כן, את יכולה לנסות שוב ל [email protected] או ל [email protected] או ל [email protected] איך שנוח לך... את מוזמנת לשלוח לי, לשאול, הכל, בכייף. להשתמע בינתיים, רוייקו

lir42

New member
רוייקו שלחתי לך איימל מקווה שהפעם

הוא הגיע ליעדו בשלום שלך לירי

למעלה