יש לי שאלה .. טוב נו ברור ..

מיטל+

New member
יש לי שאלה .. טוב נו ברור ..

אז ככה אני רוצה להבין איך זה עובד כל העניין הזה של המזלות איך יכול להיות שמי משנולד בחודש מסויים יהיה שונה בדרמטיות ממי שנולד חודש אחריו אז מה באמת רואים שם בכוכבים איך אתם רואים את זה ? ובתכלס .. זה לא בולשיט ואתם עושים כל יום הגרלה עם התחזיות של המזלות ??? אני לא מנסה לרדת על מישהו רק להבין לא אישי !!!!!!!

אוהו.. שאלת השאלות

למרות שזה כאילו לא אישי, יש כאן איזו דעה. אבל לגיטימי - אין בעיה. בגדול, ובכמה מלים : אסטרולוגיה היא שפה, שבה מחברים חלקים מסויימים של הופעת כוכבים בשמים בצורה סימבולית, כדי לעשות סינתיזה, בדיוק כמו שפה : מחברים אותיות להברות והברות למלים, ולמלים יש משמעות. קשה להבין את השפה, אם לא לומדים אותה ואת החוקיות שלה. מה פתאום שצירוף המלים `א` ואחר כך `ב` ואחר כך עוד פעם `א` יתן בסוף `אבא` ? גם זה יכול להיות בולשיט, מן הגרלה כזו של אותיות. אבל לגביך זה לא כך, כי פשוט למדת אותה. אי אפשר להסביר אסטרולוגיה על רגל אחת : אם זה באמת מסקרן אותך, נסי להשיג את הספר של טלילה סטן - הספר הראשון עם העטיפה הכסופה, שכחתי את שמו - כדי לקבל מושג כללי. אז, ורק אז, תוכלי להבין יותר. אבל עד אז, קשה לגרום למישהו לאהוב לשחות - לפני שלמד לשחות..

למעלה