יש לי שאלה כחדשה לגמרי בפורום

annavi

New member
יש לי שאלה כחדשה לגמרי בפורום

נכנסתי אל הפורום שלכם תוך שיטוט בפורומים אחרים, מפורום "אומנות שימושית", לפורום "למען הקהילה" ועד לכאן. איף אפשר שלא לרצות ולהשתתף, רק רוצה להבין איך מתבצעים הדברים. אם יש לי לתרום מגבות/כלי מיטה/וילונות וכו' יש מי שבא לקחת? אני צריכה להגיע למקום מסויים??? תודה על האינפורמציה.

jole

New member
הי יקירה וברוכה הבאה../images/Emo24.gif

כעיקרון בדף הראשי של הפורום יש מורה נבוכים על ההתנהלות ויותר פרטי. בגדול- יש לך מה לתת- לזה יש פורום תרומות יש לך מישהו שזקוק למשהו- יש את הפורום הזה- בקשות... לעקוב אחר התרומות בפורום תרומות אם את צריכה משהו. תרומות גדולות כמו מכשירי חשמל או ריהוט יש לבדוק עם רכז האזור שמסומן באדום אם אין משפחה שמחכה כבר לתרומה זו. לגבי שינוע אנחנו נעזרים בכל חברי הפורום, יש כאלה שמתניידים במהלך השבוע מצפון למרכז או דרום. שינוע של דברים גדולים בודקים אם המשפחה שזקוקה יכולה לדאוג לשינע כי לנו אין אמצעים. משתדלים שתרומות מאיזור מסוים יגיעו למשפחות באותו איזור קודם ורק אח"כ יעברו לאזורים אחרים גם בכדי להקל על ההעברה של הדברים. בקיצור, תצללי, ואנחנו כבר ננחה אותך
מהתורמים אנחנו מבקשים ,בעיקר אם זה בגדים , למיין את הדברים בשבע עיניים ואם אפשר למיין לפי גדלים או גבוצות מידה כי אנחנו טובעים בשקיות למיון. מכשירי חשמל לבדוק ולוודא שהם עובדים כשורה.

למעלה