יש לי שאלה כללית על אבן בכליה

יש לי שאלה כללית על אבן בכליה

האם כאבים עמומים לכמה דקות ויכולים לחזור אחת ליום או יומיים ולפעמיים פעמיים ביום, יכולים להעיד על אפשרות של אבן בכלייה, או שרק כאבים חזקים מעידים על כך?

אבן

שלום רב כאבי אבי בכיליב יכולים להיות חזקים מאד ולעיתים כאבים עמומים תלוי היכן האבן נמצאת וכמה היא חוסמת ד"ר יוסי בנימיני

JN24

New member
חדשה כאן! רציתי לשאול מתי דוקטור

בנימיני עונה כאן על שאלות של חברי הפורום??

JN24

New member
שלום לד" בנימיני

יש לי שאלה לגבי הבן שלי הוא בן 10 וחצי ועבר ניתוחים לתיקון היפוספדיס השאלה שלי היא לגבי צורת איבר המין שלו ,הוא קטן מאוד מהרגיל לגילו ודבר שני גם האשכים שלו קטנים ,האם לדעתך הוא יגיע לגיל וזה יתחיל לגדול לו או שתמיד ביחס לגיל זה ישאר לו קטן יותר והאם הסיבה לכך היא מספר הרב של הניתוחים שהוא עבר(5). תודה על התיחסותך

פין קטן

שלום ניתוחים לתיקון היפוספדיאס יוכולים לשנות את צורת הפין אולם בד"כ אינם משנים את גודל הפין אולם הגיל בו הפין מתחיל לגדול שוב הינו בבגרות שאז מופרש טסטוסטרון אז גם האשכים מתחילים לקבל נפח גדול יותר. אם יש לך ספק הייתי ממליץ כי יבדק ע"י רופא אורולוג ילדים בשביל לבחון האם יש משהו לעשות עכשיו או רק לחכות בברכה ד"ר יוסי בנימיני

אבנים בכליות

שלום רב כאבים של אבני כליות יכולים להיות קלים או חזקים תלוי במידת החסימה של האבן ותלוי במציאות זיהום בברכה ד"ר יוסי בנימיני

למעלה