יש לי שאלה כללית על כ-ל השאלות ...

סנטה

New member
יש לי שאלה כללית על כ-ל השאלות ...

פעם מישהו אמר לי שאם לדוגמא אומרים לי הצג את פעלותיו של נחמיה אני יכול להציג רק 3 פעולות שבעקרון אם לא מבקשים ממני מ"ס מדוייק אני יכול להביא רק 3 .... זה נכון ?

ישראל22

New member
ההפך הוא הנכון

אם נותנים לך שאלה כזו אז אתה חייב לתת את כל הפעולות. אבל ממתי נותנים שאלה כזו?? תמיד ימקדו אותך על מספר מסויים.

סנטה

New member
ישראל ....

הייתה לי שאלה במגן [ שלפי המורה לקוחה מהבגרות ] ואומרת הסבר את המניעים של לתמיכתו של הברון רוטשילד במושבות , פרט את שיטת התמיכה יתרונותיה וחסרונותיה . מה שאומר שאני צריך לתת את כל הדברים !

ישראל22

New member
סנטה....

אתה צודק לחלוטין. אתה צריך להסביר הכל משום שאם לא מיקדו אותך על מספר מסויים משמע כי אתה חייב לרשום את הכל אחרת תפסיד נקודות(כך לפי המורה שלי שמחברת בגרויות!!). אל תדאג הסיכוי שיתנו לך שאלה כזו בבגרות הוא קלוש מאד, אבל תלמד טוב טוב

ישראל22

New member
כן ואני גם מלמד ילדים מהכיתה שלי

למדתי את כל החומר עשיתי עליו מבחנים עצמיים ואני גם מלמד ילדים וילדות מהכיתה שלי לבגרות(ולמתכונת). אני מוגש על מאה וקיבלתי 95 במתכונת לכן אני חייב להתאמץ. אבל אני לומד בכל זאת הרבה, חוזר על החומר, פותר מתכונות ושאלות ועושה כל מה שאפשר כדי להיות עוד יותר מוכן. אני מציע לך ללמוד עם עוד מישהו ותבחנו אחד את השני, זה עזר לילדים מהכיתה שלי לפחות.

נעדר

New member
מורה להיסטוריה מדבר

אהלן וקודם כל בהצלחה!!!!!!!!!!! אכן להפנים את המספר שלוש זה רצוי ואכן בשאלות ללא ציון מספר הפריטים הדרושים רצוי לתת שלושה גורמים, מניעים, סעיפים וכ"ו ,אלא אם צויין אחרת. לגבי הברון 1. שני מניעים בדר"כ 2. להסביר את מנגנון הפקידות (אופן ביצוע) ושלוש ארבע פעולות של הברון למען הישוב 3. שלוש יתרונות וחסרונות (סה"כ שש) לגבי תכנים, אני גם מוכן לענות בהתאם לשאלות דוגמא נוספת הסבר מה הניע את בריטניה לתת את הצהרת בלפור, הצג את תוכנה ואת הקשיים העולים ממנה. א. יש להתייחס לשלושה מניעים ב. תוכן ההצהרה בנקודות (לפחות שלושה) ג. שלושה קשיים הצג הבדלים בין הטיוטה הציונית לבין ההצרה הסופית והסבר את הגורמים להבדים אלה. א. לציין שלושה הבדלים ב. לציין גורמים להבדלים וחשוב לשמור על הזיקה להבדלים שציינתם. בהצלחה

למעלה