יש לי שאלה כללית על Iriver

יש לי שאלה כללית על Iriver

אני מזדגזג בין Iriver ל Ipod... מישהו כאן "שיחק" עם שניהם ויכול לומר באמת עם הIriver משתווה לIpod או אולי אפילו יותר טוב?

Claw of Death

New member
השאלה הנצחית שהפורום הזה עוסק כל

פעם מחדש. צריך לעשות השוואה של יתרונות וחסרונות של שני המכשירים ולהכניס את זה למאמרים ולסיים סיפור

בנדא1

New member
IRIVER מתעלה על IPOD

שלום, השאלה היא מה רצונך מהנגן, IRIVER מקפידים להיענות לכל צרכי השוק ולכן יש לו פונקציות מרובות יותר מה IPOD כגון: רדיו FM, טייפ מנהלים, מסך LCD צבעוני מלא, מציג תמונות, קורא טקסטים, והיתרון הבולט הוא סוללת ליטיום הניתנת להחלפה עובדה אשר תאריך את חיי המוצר בהרבה. ידיעות אחרונות בחודש יוני ביצע סקירה של כל הנגנים הטובים בישראל ומצא ש IRIVER הוא הנגן הטוב ביותר בישראל מכל המותגים בארץ. הן מבחינת הממשק הנוח לתפעול, הן מבחינת הנתונים הטכניים והם מבחינת הביצועים. אתה יכול להתרשם מנתוניהם של הנגנים של IRIVER באתרינו: WWW.I-RIVER.CO.IL. ולהשוות את הנתונים לנגן IPOD ולהגיע למסקנה לבד. אם ישנם עוד שאלות אשמח לעזור, פול - בנדא מגנטיק יבואני IRIVER בישראל.

בנדא1

New member
צודקת

את צודקת, אך למרות דעתי נתתי עובדות בשטח, והשארתי את ההחלטה לבסוף לכם. בכל מקרה אם ישנם שאלות מקצועיות אני פה. שבת שלום.

oxford2k

New member
RIVIER > IPOD

IPOD "מפגרת" הרחק מאחור וכמובן ש RIVER בדגמי ה 10 וה 320 340 עוקפת אותה בהליכה וכמובן גם ה זן של קריאטיב ועוד כמה איפלו הארכוס IPOD כבר קונים רק בשביל פוזה זאת דעתי אבל יש כאלה שמכורים אליה כמובן שיש פירוט אבל זה כבר חורש וחיפוש בפורום יעשה את העניין

stardust19

New member
לא יודע איפה הם עקפו אותן אבל כנראה

שהוא התבלתבל והתכוון שהם במקומות ה3 וה 4 מבחינת המעמד של הנגנים

weird dust

New member
מה לדעתי על הנגנים הללו

מבחינת איכות קו הקריאייטיב נחשבת לאת מהטובות ביותר אך המכשירים שלהם מאוד מיושנים יחסית ויש להם בעיות של באפר לריצה וכ'ו. הזן מיקרו או הז ניראים לי נחמדים מאוד ואני בכל מיקרה לא ממליץ לרוץ עם מכשירים כאלו אז לא חשוב. ארקוס נחשבו עד לא מזמן למכשירים שנשברים ביד ושהם לא אמינים. הדגמים הללו עדיין נמכרים ועדיף לקנות מהסדרות החדשות שלהם ולא מהישנות!

יש לי שאלה אחרת אחרי שקראתי

יש לי שאלה אחרת אחרי שקראתי את התגובות... במקום להזדגדזג בין Iriver לIpod, למה לא לקנות איזה Ipaq עם מסך מגע גדול ואיכותי + כרטיס זיכרון של 1 ג'יגה ולסגור עניין באותו מחיר עם מכשיר שמסוגל גם להשמיע מוזיקה, גם להראות DIVX על מסך גדול, וגם עוד הרבה דברים??

stardust19

New member
אולי אתה צודק אבל אני בטוח שלא תוכל

לשים אותו בכיס של המכנס או של החולצה וללכת לטייל או סתם לשבת באוטובוס ולהינות ממכשיר קטן שנותן איכות מוסיקה טובה.

החזקתי Ipaq

אותו גודל בערך, יש לו גם נרתיקי נסיעה, יש לו אפילו בלותות' וויפיי וכל זה... ושומעים בו מצויין.... פייר... עכשיו זה נראה לי סתם זגזוג של פוזות לאנשים שלא מבינים כל הנגני MP3 לעומת מכשירי כף יד כאלה... יש פה מישהו שחושב אחרת?

weird dust

New member
אני ../images/Emo4.gif

נגן MP3 הרבה יותר טוב לשמיעת מוזיקה ממחשב כף יד. אם אתה מדבר על נגן ג'יגה - זה קטן הרבה יותר ויכול לתת זמן נגינה וגם אפשרויות שמיעה טובות יותר. אם מדברים על נגן גדול יותר שהם קרובים בגודל לאייפאק אבל עם זיכרון גדול יותר ושוב יכולים לתת זמן נגינה ארוך יותר וגם לתת אפשרויות שמע טובות יותר חוץ מזה בגלל הנפח דיסק הגדול שלהם הם גם מכניסים יותר שעות מוזיקה. בקיצור, אם אתה רוצה לקרוא אימיילים, לשמוע קצת מוזיקה מידי פעם, יכול להיות ג'י פי אס ושאר דברים - קנה אייפאק. רוצה לשמוע מוזיקה - תקנה נגן מוזיקה.

maorp3

New member
לי יש את שניהם

שלח לי הודעה פרטית או שתשאל פה את כל השאלות שאתה רוצה לדעת ואני ישתדל לענות לך

maorp3

New member
סיפור נחמד

ראיתי שבזק מחלקים אייפודים במתנה למי שמתחבר לאינטרנט אז ישר התחברתי אליהם וקיבלתי אותו. לאחר חודש מצאתי פרייר שקנה אותו ממני ב1200 שקל ואז קניתי תאייריבר H10

חחח סחטייין!!!

אז זו המסקנה שלך באמת לגביהם שזה מה שעדיף?? אני אקח את זה כטיפ לקנייה!!

maorp3 , מי שפראייר כאן זה לא

זה שקנה ממך אלה אתה ! כן , אתה ! כי אתה מחויב לשנתיים במחיר גבוה ב 100 שקלים (כמו שאני זוכר, עשיתי בדיקת כדאיות בזמנו) ממחיר השוק !

למעלה