יש לי שאלה-כנסו!! יהיו שידורים חוזרים של פלור? בגלל שהיום לא היתי בבית ולא יכולתי לראות :(
ש שירנושלה New member 4/10/04 #1 יש לי שאלה-כנסו!! יהיו שידורים חוזרים של פלור? בגלל שהיום לא היתי בבית ולא יכולתי לראות
L LuLiLoPiLaTo1 New member 4/10/04 #2 ומישהו יכול להגיד לי מה היה ממש בסוף? כי בדיוק את השניה האחרונה פיספסתי תודה! ולזאת ששאלה כן יהיו שידורים חוזרים בשישי שבת
ומישהו יכול להגיד לי מה היה ממש בסוף? כי בדיוק את השניה האחרונה פיספסתי תודה! ולזאת ששאלה כן יהיו שידורים חוזרים בשישי שבת
L Lu Cami y Feli New member 4/10/04 #3 בסוף? השכנה של פלור באה אליה ואמרה לה שכל השכנים החליטו שהיא צריכה לעזוב את הדירה..
6 6מיקמיק New member 5/10/04 #4 כן יש שידורים חוזרים. יש שידורים חוזרים בימי שישי ושבת אני לא יודעת באיזה שעות אני ייבדוק ויודיע לך. דרך אגב . בת כמה את?
כן יש שידורים חוזרים. יש שידורים חוזרים בימי שישי ושבת אני לא יודעת באיזה שעות אני ייבדוק ויודיע לך. דרך אגב . בת כמה את?
M Meitar Rojas New member 5/10/04 #5 נ"ש - מישהו יכול להביא לי את התמונה הזאת בגדול או להגדיל אותה..?פליזזזז
T The £unky §tar New member 5/10/04 #6 ../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifהיא לא מספיק גדולה?../images/Emo12.gif