אופק - תגובה לך ותגובה על הנושא.
אני יכול לספר לך סיפורים מהצד השני. המצב לא כל כך נורא כפי שאתה מתאר אותו. אתה חייב להבין שלגיי היוצא מהארון אחריות למצב שיקרה אחרי היציאה במידה שווה, כי הוא חלק פעיל ביצירה שלו. למה למשל לא נענית להזמנה של הוריך להביא את החבר לארוחה? אני חושב שרוב האמהות אוהבות את הילדים שלהם, ויש אמהות שקשה להם הגילוי, לא בגלל שהבן הומו, אלא בגלל שהם לא ידעו את זה, וזה הבן שלהם שהם אוהבות כל כך מאז שנולד. אני בהחלט חושב (בניגוד אליך) שיש כאלו ששמחים שהם הומואים (במקרה כותב לך אחד כזה), אתה לא צריך ללמוד לחיות עם זה - כי זה לא נכות. זה מי שאתה, כמו שזה בלונדיני, וזו עם ציצי שטוח. לא הבנתי למה אתה חותר ב"יש סיכוי שלא יהיו לה נכדים, וביאירועים משפחתיים תביא בן זוג והשהחברים של ההורים יתחילו לדבר" אני חושב שחלק גדול ביציאה מהארון (ושכנראה שחלק מדלגים עליו) הוא קודם כל לצאת מהארון בפני עצמך, להבין שזה אתה, ושזה לא רע, ושזה לא "לא בסדר" ואם זה מי שאתה תהיה, יש יותר סיכויים שככה תראה היציאה שלך מהארון. אני חושב שאם אתה תתביש בזה שאתה הומו, ותצא מהארון, אז אתה תיצור מצב של בושה. ואם אתה תהיה שלם עם היותך הומו, אתה אתה תיצור מצב של שלמות (מלשון Whole או Complete ולא Perfect)