יש לי שאלה לאמיר, מנהל הפורום

Baronio

New member
יש לי שאלה לאמיר, מנהל הפורום

אמיר תענה על השאלה הזאת ברצינות: אתה אוהב את סדרת משחקי הפיינל פנטסי??

אני אוהב ../images/Emo3.gif

שיחקתי בכולם עד ה9 עכשיו אני מחכה בקוצר רוח לקבל את ה-10

Baronio

New member
אמיר(GAMEBOYׂ) תראה!!!

ב10 לא נהנתי כמו ב 8 ובקשר לגלעד הוא הבן אדם שהצליח להרגיז אותי הכי הרבה בכל מקרה אני רוצה שאתה(אמיר) תכנס לאתר למטה ותגיד לי ברצינות מה אתה חושב עליו

Baronio

New member
אמיר תראה

אני רוצה שתגיד לכל חובבי ה FINAL FANTASY אם כי להם להכנס לאתר הנ"ל ואני מצפה לתגובות מכולם ולא רק ממך בפרט

ביקורת על האתר.

האתר ערוך יפה ומתאר פרטי פרטים הוא מדבר על כל הפינל פנטסיס והנה אתר נוסף אשר בו תוכלו למצוא חומר על פיינל פנטסי: WWW.FFNET.NET דני.

אמ..... אני לא כותב שם בפורמים

למרות שפינל פנטסי הוא משחק קטלני וגמרתי את כולם חוץ מ-10 ואני מצפה בקוצר רוח

*גלעד*

New member
לכבוד הוא לי!

שהצלחתי לעצבן אותך הכי הרבה. תמיד שמח להיות לעזר. תזכיר לי על מה בדיוק התווכחנו?

*גלעד*

New member
איזה קטעים איתך...

לא התכוונתי לאתר... התכוונתי לזה שאתה מוכר את המשחק.

Baronio

New member
זלזול..............

דרך הגב אני היה זה שהרס לך את הסוף עם AURON

*גלעד*

New member
אז אתה החלאה...

ואתה עוד אומר לאמיר שאני עצבנתי אותך? אגב, לא הרסת לי את הסוף. התעצבנתי כי הרסת לאחרים את הסוף. עצבן אותי כי ראיתי איזו חלאת אנוש אתה. יצור מגעיל, חלאה, מפלצת, יצור יותר נמוך מכל חלאה שאי פעם איכלסה את האנושות. מה קרה? שיחקת, נהנת ובאת להרוס לכולם כי לאף אחד לא מגיע להנות מהמשחק כמוך? אתה יושב לך בבדידות ביתך, וזומם רק איך לפגוע באנשים אחרים? מגעיל אותי לראות שקיימים אנשים כמוך. מגעיל אותי לראות שאתה חי עדיין, כי אם זה היה תלוי בי, לא היית. ואני מציע לך שאני לא אגלה מי אתה, כי לברוח ממני אתה לא תצליח.

Baronio

New member
חחחחחחחח

אני הבטחתי לאמיר שאני מפסיק לקלל בפורום הזה ותאמין לי יש לך מזל. תשאל את האחרון שפירקתי אותו ונראה לי שהוא עדיין בוכה אז תפסיק להוריד את רמת הפורום הזה כי הפורום לבורים זה לא פה ודרך הגב אני יודע שהרסתי לך אותו אז תרגע

game boy

New member
לא.../images/Emo8.gifאבל אני מכיר מישהו שמאד אוהב

אותם... קוראים לו גלעד
אמיר

*גלעד*

New member
רואים עלי?

אגב, גמרתי את המשחק העשירי כבר, אבל עבר כבר חודש ומשהו מאז. לא יאמן. מזל שגמרתי אותו כבר כי התחיל הסמסטר השני...

למעלה